Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έφτασε η ώρα να φύγει ο Χατζηγιοβάνης

Παναθηναϊκός: Έφτασε η ώρα να φύγει ο Χατζηγιοβάνης
Παναθηναϊκός: Μέχρι τώρα κάποιοι του έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να φέρουν την κατάλληλη προσφορά επειδή δεν συμμετείχε στην Εθνική ομάδα.

Φήμες λένε ότι έφτασε η ώρα να φύγει ο Χατζηγιοβάνης! Μέχρι τώρα κάποιοι του έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να φέρουν την κατάλληλη προσφορά επειδή δεν συμμετείχε στην Εθνική ομάδα. Τώρα δεν θα’ χουν άλλο επιχείρημα. Άρα, πρέπει να βρουν την κατάλληλη ομάδα και να ανοίξουν τον δρόμο για να πάει ο Μυτιληνιός στο εξωτερικό. Προς όφελος και της Πανάθας. Διότι κάτι μου λέει ότι ο κυρ – Γιάννης θα επιδιώξει μία πώληση τον Ιανουάριο. Και για οικονομικούς λόγους, αλλά και για το πρεστίζ.

Ο Χατζηγιοβάνης θα ανέβει κι άλλο επίπεδο αν…

Στα 23 του ο άσος του Παναθηναϊκού κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών και για μένα άργησε να γίνει αυτό. Ο Τάσος έπρεπε να κληθεί στην Εθνική από πέρυσι, όπου με προπονητή τον Γιώργο Δώνη έκανε την καλύτερή του σεζόν με τον Παναθηναϊκό και φώναζε με την απόδοσή του, ότι αξίζει να είναι στην Εθνική ομάδα.

Άρα, ότι έγινε, έγινε με το σπαθί του και την αξία του. Ο Τάσος είναι ένα παιδί, που πλέον δεν πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν ταλέντο. Ταλέντο ήταν στα 19 του , όταν έκανε την πρώτη του συμμετοχή στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Πλέον δεν είναι ταλέντο , είναι ένας έτοιμος παίκτης, που αν βελτιώσει κάποια πράγματα, τότε θα πετάξει πιο ψηλά.

Όπως αναφέρει και το onsports.gr παρουσία του στον Παναθηναϊκό ειδικά τα δύο προηγούμενα χρόνια με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο ήταν καθοριστική. Σε πολλά παιχνίδια είχε πολύ καλή απόδοση και σε παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους, όπως στο περσινό 2-0 επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Η εξέλιξή του είναι γρήγορη και διαφωνώ με όσους υποστηρίζουν, ότι είναι στάσιμος. Αν δει κανείς τον Χατζηγιοβάνη του 16, με τον Χατζηγιοβάνη του 20 υπάρχουν μεγάλες διαφορές προς το καλύτερο.

Πλέον ο Τάσος και σκοράρει και πασάρει. Πλέον συμμετέχει και στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας και δεν τον ενδιαφέρει μόνο η επίθεση. Πλέον ο Χατζηγιοβάνης μοιράζει τον χρόνο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μένει από δυνάμεις. Πλέον ο Τάσος έχει την ωριμότητα να μην λυγίζει από την σκληρή κριτική που του γίνεται κάποιες φορές , αλλά και από τα λόγια , που ξεπερνούν κάθε όριο, όταν κάνει κάποιο λάθος.

Για να είμαστε δίκαιοι και σωστοί πρέπει να πούμε, ότι ο Τάσος έχει δεχθεί φραστικές επιθέσεις στα social media από οπαδούς του Παναθηναϊκού περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη της γενιάς του. Θυμηθείτε τι άκουσε μετά το λάθος, που έκανε στο Ηράκλειο και έβαλε το γκολ ο ΟΦΗ. Θυμηθείτε τι άκουσε μετά το πέναλτι-λόμπα, που δεν έβαλε πέρυσι στην Λάρισα. Άλλο κριτική, που πρέπει να του γίνεται, άλλο ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις. Υπάρχει απόσταση από το ένα στο άλλο. Παρόλα αυτά ο σημερινός Χατζηγιοβάνης δείχνει ώριμος να μην επηρεάζεται από τέτοια σχόλια.

Σήμερα είναι ο πιο αξιόπιστος ακραίος, που έχει ο Παναθηναϊκός, ο πιο απρόβλεπτος. Μπορεί να έχει το μικρότερο συμβόλαιο από όλους τους ακραίους, που έχει η ομάδα , αλλά είναι αυτός, που ξεχωρίζει. Αυτό έχει δύο αναγνώσεις. Η μία είναι οι κακές επιλογές παικτών το καλοκαίρι, αλλά η άλλη είναι, ότι ο Χατζηγιοβάνης ανέβηκε επίπεδο και ανεβαίνει επίπεδο.

Πιστεύω, ότι μπορεί να ανέβει κι άλλο επίπεδο ο Τάσος αν αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του και στη νοοτροπία του. Στο παιχνίδι του αν γίνει πιο απλός θα φανεί ο ίδιος ακόμα περισσότερο , αφού όπως λένε όσοι ξέρουν τα πιο απλά πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι τα πιο δύσκολα. Στη νοοτροπία του πρέπει κάθε παιχνίδι να το βλέπει σαν το πρώτο του. Σαν να δίνει εξετάσεις σε κάθε παιχνίδι σε κάθε λεπτό. Πρέπει ο ίδιος να έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό του σε κάθε ματς. Όταν σε ένα παιχνίδι είναι πολύ καλός δεν πρέπει να εφησυχάζει και ο στόχος του θα πρέπει να είναι στο επόμενο να είναι καλύτερος.

Όσο για τα όσα ακούει ο ίδιος, θέλω να του πω κάτι. Στο παρελθόν έχουν ακούσει τα μύρια όσα (τότε δεν υπήρχαν social media) παικταράδες, όπως ο Βαζέχα, ο Σαραβάκος, ο Καραγκούνης, πραγματικοί μύθοι για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έκλειναν τα αυτιά τους και απαντούσαν στο γήπεδο. Εκεί που δίνονται οι καλύτερες απαντήσεις. Στο γήπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments