Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ξύλο στη μέση του δρόμου μεταξύ νεαρών [vid]

Θεσσαλονίκη: Ξύλο στη μέση του δρόμου μεταξύ νεαρών [vid]
Θεσσαλονίκη: Ένταση υπήρξε στη Νικόπολη της Θεσσαλονίκης αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Άγρια συμπλοκή νεαρών υπήρξε το βράδυ της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.  Συγκεκριμένα, ομάδες νεαρών συνεπλάκησαν στη μέση του δρόμου, στη Νικόπολη της Θεσσαλονίκης, με τον κόσμο να κοιτάζει έκπληκτος. Το περιστατικό, σύμφωνα με το «grtimes.gr», έλαβε χώρα περίπου στις 10:00 το βράδυ.

Όπως σημειώνει το ίδιο Μέσο, μεγάλες ομάδες νεαρών ήρθαν στα χέρια μέσα στη μέση του δρόμου, με τον κόσμο να κοιτάζει έκπληκτος. Οι σκηνές άγριου ξύλου κράτησαν για τουλάχιστον τρία λεπτά. Από το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο οι πολίτες τονίζουν ότι ανάλογες συμπλοκές νεαρών εκτυλίσσονται πολύ συχνά στην περιοχή.

Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω πλάνα από το συμβάν:

Περιστατικό βίας ωστόσο, υπήρξε το ίδιο βράδυ και σε άλλο σημείο της πόλης:

Την ίδια ώρα, έλαβε χώρα ένα οπαδικό επεισόδιο στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Ομάδα από περίπου 20 κρανιοφόρους επιτέθηκε σε παρέα 5-6 νεαρών ατόμων που βρίσκονταν στην κεντρική πλατεία. Μια κοπέλα από τη συγκεκριμένη παρέα φαίνεται πως φορούσε διακριτικά ομάδας γεγονός που «προκάλεσε» την επίθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο στο κεφάλι και τα χέρια. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι αστυνομικές δυνάμεις συνεχίζουν κάθε βράδυ τους ελέγχους σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, όπου υπάρχουν καταγγελίες ότι συναθροίζονται δεκάδες νεολαίοι, παρά τους περιορισμούς που ισχύουν για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού. Ειδικά στον Εύοσμο, έχουν γίνει πολλές καταγγελίες στην Άμεση Δράση για παρέες που συναθροίζονται χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Οι αστυνομικοί σε κάθε περίπτωση ελέγχουν εάν οι νεαροί δικαιολογούν την παρουσία τους εκεί, με την προβλεπόμενη αποστολή SMS και την κατοχή εγγράφων, ενώ μέχρι στιγμής είναι άγνωστο εάν έχει επιβληθεί κάποιο πρόστιμο. Πάντως στη θέα των αστυνομικών αρκετές φορές οι συγκεντρωμένοι διαλύονται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments