Αθλητισμός

Εθνική Φορτούνης: Πείστηκε ο Φαν’τ Σιπ

Εθνική Φορτούνης: Πείστηκε ο Φαν’τ Σιπ
Εθνική Φορτούνης: Πείστηκε ο Φαν'τ Σιπ ότι ο Φορτούνης αποτελεί τη λύση στην επιθετική ανομβρία της Εθνικής.

H χρησιμοποίηση του Φορτούνη στην Εθνική έδωσε λύσεις στην ανάπτυξη και βοήθησε τους φορ να αξιοποιήσουν την ταχύτητά τους. Ο Φαν’τ Σιπ τον αντικατέστησε για να τον έχει στα επίσημα. Βασικό θα τον βάλει και στα δύο. Πείστηκε ότι αποτελεί τη λύση στην επιθετική ανομβρία της Εθνικής.

Αλλάζει η έδρα της Εθνικής για τα επόμενα δύο παιχνίδια

Να σημειώσουμε ότι η Εθνική Ελλάδας αλλάζει έδρα για τις δύο επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Κύπρο και την Σλοβενία στις 11 και στις 18 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα χρειαστούν κάποια βελτιωτικά έργα και ως εκ τούτου η «γαλανόλευκη» θα υποχρεωθεί να φιλοξενηθεί σε άλλα γήπεδα για τα δυο αυτά ματς.

Το φιλικό με την Κύπρο θα γίνει στο γήπεδο της Ριζούπολης (11/11, 16:45). Ωστόσο, η αναμέτρηση με την Σλοβενία (18/11, 21:45) για την 6η αγωνιστική του Nations League τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα, καθώς υπάρχει πρόβλημα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Έτσι, εξετάζεται το παιχνίδι του Nations League να γίνει επίσης στο γήπεδο της Ριζούπολης, όπως ακριβώς και το φιλικό με την Κύπρο.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική Ελλάδας κυνηγά νίκη στη Μολδαβία στις 15 Νοεμβρίου και νίκη με τη Σλοβενία έτσι ώστε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό της και την άνοδο στη League B. Μέχρι στιγμής έχει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες έπειτα από τέσσερις αγώνες.

Πρόσκληση στον Λυκογιάννη

Σύμφωνα με το sport24, ο Δημήτρης Γιαννούλης αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αριστερά από την νικηφόρα αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν για το Europa League με την μαγνητική τομογραφία να δείχνει θλάση δευτέρου βαθμού.

Κάπως έτσι ο αριστερός μπακ του Δικεφάλου θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα.

Επομένως δημιουργείται ένας πονοκέφαλος για τον Τζον Φαν Σιπ, δεδομένου ότι υπάρχει κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Προκειμένου να καλυφθεί το κενό αυτό απευθύνθηκε κάλεσμα στον Χαράλαμπο Λυκογιάννη. Η Κάλιαρι, ωστόσο, δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόσκληση της Εθνικής Ελλάδας. Ο Λυκογιάννης έχει σημειώσει πέντε εμφανίσεις με την γαλανόλευκη φανέλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments