Θέσεις Εργασίας

Προσλήψεις ιατρών: Παρατείνεται η προθεσμία για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής

Προσλήψεις ιατρών: Παρατείνεται η προθεσμία για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής
Προσλήψεις ιατρών: Παρατείνεται η προθεσμία για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής

Παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη ιατρών από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής.

Σύμφωνα με ό,τι αναφέρεται στην ανακοίνωση, απόφαση ελήφθη για παράταση έως την Παρασκευή (13 Νοεμβρίου) της προκήρυξης για πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή ανεξάρτητων ιατρικών υπηρεσιών, με αμοιβή κατά πράξη και κατ’ επίσκεψη, από δύο γιατρούς Παθολόγους ή Γενικούς Ιατρούς και 3 Παιδίατρους.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων παρατείνεται και το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ενώ όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να δουν αναλυτικά όλες τις πληροφορίες πατώντας εδώ.

Σύμφωνα με την παράγραφο θ) του άρθρου 9 του Ν.4109/13 (ΦΕΚ 16/Α’/23-1-13) ,τα πέντε Ν.Π.Δ.Δ. που υπάγονται στην Περιφέρεια Αττικής , ήτοι το «Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ανατολικής Αθήνας», το «Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αθήνας», το «Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Αττικής (Βούλα)», το «Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα»» και το «Παιδικό Αναπτυξιακό Κέντρο Αττικής «Μιχαλήνειο»», συγχωνεύονται και συνιστούν νέο Ν.Π.Δ.Δ., με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ», το οποίο υπάγεται στον έλεγχο και την εποπτεία του Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με έδρα τον Νομό Αττικής.

Αποτελείται από τις παρακάτω πέντε αποκεντρωμένες υπηρεσίες (παραρτήματα),

  • Παράρτημα ΑμεΑ Ανατολικής Αθήνας.
  • Παράρτημα ΑμεΑ Δυτικής Αθήνας.
  • Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας.
  • Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ».
  • Παράρτημα Παιδικού Αναπτυξιακού Κέντρου Αττικής «ΜΙΧΑΛΗΝΕΙΟ».

Μέσω των υπηρεσιών τους εξυπηρετούνται ανάγκες ατόμων με πολλαπλά προβλήματα. Για παράδειγμα, στα Παραρτήματα Χρονίων Παθήσεων, παρέχεται:

  • πλήρης Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη,
  • υγιεινή διατροφή,
  • υπηρεσίες Εργοθεραπείας, (παρέχει τη δυνατότητα σε άτομα με περιορισμούς στην λειτουργικότητα, να εκτελούν τις καθημερινές τους δραστηριότητες στο μέγιστο των ικανοτήτων τους),
  • Φυσικής Αποκατάστασης (δίνει την δυνατότητα για θεραπεία και τον περιορισμό ασθενειών και παθολογικών καταστάσεων που είναι συνδεδεμένες με κινητικά προβλήματα, οι φυσικοθεραπευτικές πράξεις εφαρμόζονται τόσο σε πάσχοντες κλινήρεις όσο και σε περιπατητικούς στον χώρο του φυσικοθεραπευτικού κέντρου).
  • μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για εισαγωγή ασθενείς, ενώ σε περιπτώσεις ασθενών που δεν εμπίπτουν λόγω πάθησης στις προϋποθέσεις εισαγωγής που ορίζουν τα υφιστάμενα Προεδρικά Διατάγματα ,τους κατευθύνει σε άλλες δομές – κατάλληλες για τη περίπτωσή τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments