Αθλητισμός

Ούφε Μπεκ: Δεν εντυπωσίασε τον Λάζλο Μπόλονι

Ούφε Μπεκ: Δεν εντυπωσίασε τον Λάζλο Μπόλονι
Ούφε Μπεκ: Έπαιξε στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα αλλά δεν θάμπωσε τον Λάζλο Μπόλονι με την εμφάνισή του.

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός κι Απόλλων Σμύρνης στο διάρκειας 80 λεπτών (προπονητικού χαρακτήρα) φιλικό, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (12 Νοεμβρίου) στο «Γ. Καλαφάτης».

Ο Λάζλο Μπόλονι ήθελε να τσεκάρει όλους τους παίκτες

Ο Λάζλο Μπόλονι, χρησιμοποίησε μόνο τους Λούκας Βιγιαφάνιες και Αϊτόρ από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, δίνοντας χρόνο σε όλους τους υπόλοιπους, προκειμένου να «τσεκάρει» το επίπεδο ετοιμότητάς τους. Κι αυτό διότι δεν είχε την ευκαιρία να δει τους περισσότερους εξ αυτών το προηγούμενο διάστημα, λόγω των συνεχόμενων αγώνων και της πίεσης των αποτελεσμάτων.

Είναι χαρακτηριστικό πως έπαιξε για ένα ημίχρονο ακόμη κι ο «κομμένος» Ούφε Μπεκ, ο οποίος είχε να αγωνιστεί με το «τριφύλλι» από τις 19 Ιουλίου και το τελευταίο ματς των περσινών πλέι-οφ με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε δοκιμές και σε συστήματα, παρατάσσοντας τους «πράσινους» σε διάταξη 4-2-3-1 στο πρώτο ημίχρονο και σε 4-4-2 σε «ρόμβο» στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Λούκας Βιγιαφάνιες (που έπαιξε για 60 λεπτά) να αγωνίζεται ως καθαρό «δεκάρι» και στους δύο σχηματισμούς.

Ο Μπεκ περιμένει τον Ιανουάριο για να φύγει

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από τη LIVESPORT, ο Ούφε Μπεκ δεν εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του και δεν θάμπωσε τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Δανός εξτρέμ δεν προσπάθησε ιδιαίτερα να αλλάξει την κατάστασή του και μοιάζει να έχει συμβιβαστεί και να περιμένει τον Ιανουάριο για να φύγει από την Αθήνα.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τον Ξενόπουλο στο τέρμα, τους Μολό, Χουάνκαρ στα άκρα της άμυνας, τους Καραγιάννη, Μαυρομμάτη στόπερ, τους Αλεξανδρόπουλο – Σερπέζη στον άξονα, τον Μπεκ δεξιά, τον Αϊτόρ αριστερά και τον Βιγιαφάνιες πίσω από τον Σπύρο Τζαβίδα. Στο δεύτερο μέρος, που άλλαξε η διάταξη σε 4-4-2 σε «ρόμβο», ο «Βίγια» παρέμεινε «δεκάρι», με τους Κονάν, Μάριο Τζαβίδα στην επίθεση και τον Αθανασακόπουλο δεξιό εσωτερικό μέσο.

Ελπιδοφόρα ήταν η εμφάνιση του Αϊτόρ, ο οποίος ήταν μαζί με τον Βιγιαφάνιες, οι πιο δραστήριοι παίκτες από πλευράς Παναθηναϊκού, σε μία περίοδο που ο Ισπανός εξτρέμ καλείται πλέον να αποδείξει πράγματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments