Αθλητισμός

Ματιέ Βαλμπουενά: Νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Ματιέ Βαλμπουενά: Νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό
Ματιέ Βαλμπουενά: Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει κερδίσει τους Πειραιώτες με την απόδοσή του.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι από τους παίκτες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον Ολυμπιακό, καθώς οι επιδόσεις του είναι υψηλές ακόμα και στις κακές μέρες για τον Πειραιά. Παρά τα 36 του χρόνια, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δείχνει ότι για τον ίδιο η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός στην ταυτότητά του.

Ο Βαλμπουενά αποτελεί σταθερά εκ των κορυφαίων παικτών του Ολυμπιακού, όντας μάλιστα κι από τους λιγοστούς διακριθέντες ακόμα και στη φιλική βαριά ήττα από τον Ατρόμητο με 5-2.

Το πάθος και η προσήλωσή του, αναμένεται να του δώσουν ένα νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, όπως αναφέρει η “Sportday“. Εφόσον συνεχίσει να αγωνίζεται στους ίδιους ρυθμούς και να παραμένει υγιής, μοιάζει βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο.

Την ίδια στιγμή οι φήμες ότι η Λίβερπουλ κοιτάει τον Σεμέδο, αμφισβητούνται. Η Sportday αναφέρει ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί το ντίλ αυτήν την στιγμή, χωρίς να μειώνει την αξία του παίκτη. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι η αγγλική ομάδα δεν έχει την δυνατότητα αυτήν την περίοδο να καλύψει το κενό της στην άμυνα με τόσα χρήματα.

«Η Λίβερπουλ για τον Σεμέδο. 5ετές συμβόλαιο στον παίκτη, στα είκοσι εκατομμύρια οι αξιώσεις του Ολυμπιακού», έγραψαν οι Πορτογάλοι που «τρέχουν» για το ρεπορτάζ αλλά στην πλειονότητα των περιπτώσεων βάζουν μπόλικη σάλτσα.

Το σίγουρο είναι βέβαια, πως ο 26χρονος στόπερ, επικεφαλής του πάρτι της περασμένης Κυριακής, από τη στιγμή που εμφανίστηκε στον Ολυμπιακό έχει πατήσει το κουμπί με το restart στην καριέρα του σε σημείο πλέον να είναι ο εν δυνάμει βασικός στόπερ της εθνικής Πορτογαλίας. Συν την ανανέωση – αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό (χωρίς buy out), συν την επίσημη πρόταση που έστειλε φέτος η Μπενφίκα για χάρη του.

Άλλο το deal με τον Τσιμίκα

Αυτά είναι γνωστά και ειπωμένα, αλλά δεν αρκούν για να φθάσει σε σημείο η ελλιπής πια στο κέντρο της άμυνας Λίβερπουλ να βγάλει από το σεντούκι της τόσα πολλά χρήματα για εκείνον. Οι πληροφορίες από τη SPORTIME συνεχίζουν να αναφέρουν πως ο επικεφαλής του σκάουτινγκ των πρωταθλητών Αγγλίας, Μπάριο Χάντερ δεν φέρεται να τον έχει καν στην ατζέντα του.

Και δεν υπάρχει καμία σύνδεση με το deal του Τσιμίκα που τον παρακολουθούσαν για μήνες προτού δώσει ο Γιούργκεν Κλοπ το τελικό «ΟΚ». Συνάμα, η εντολή που έχει δοθεί από το financial department μετά την υπέρβαση στο transfer fee με τον Ζότα ήταν για φέτος τέλος οι λίρες για μεταγραφές. Πλέον, όμως, με την απουσία των Φαν Ντάικ και Γκόμες για τους επόμενους τέσσερις με πέντε μήνες, τα δεδομένα αλλάζουν για τη Λίβερπουλ που έχει ήδη χρησιμοποιήσει έξι διαφορετικά στόπερ από την αρχή της χρονιάς, από τον Φαμπίνιο μέχρι τον «πρωτάρη» Φίλιπς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments