Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [15/11/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [15/11/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [15/11/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [15/11/20].

Κριός

Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάτι ενάντια στον χαρακτήρα σας, αν θέλετε να απολαύσετε μια νύχτα πάθους. Αυτό μπορεί να εκπλήξει τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας αλλά θα είναι για καλό. Αφήστε στην άκρη τις αναστολές σας και σπάστε τα όρια. Η μέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας φάσης στην σχέση σας.

Ταύρος

Παρόλο που γενικά σας αρέσει να είναι τα πάντα τακτοποιημένα, η ζωή και οι σχέσεις σπάνια είναι έτσι… Ειδικά σήμερα. Κάποια δυσάρεστα συναισθήματα θα έρθουν στην επιφάνεια, τα οποία δεν θα ήταν σοφό να αγνοήσετε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/τη σύντροφό σας.

Δίδυμοι

Εσείς περισσότερο από τον καθένα, καταλαβαίνετε τη δύναμη της αγάπης και πώς μπορεί να μεταμορφώσει τις δυσκολίες σε μια σχέση. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία μέσω της ειλικρινούς επικοινωνίας, να αλλάξετε όσα σας απασχολούν στη σχέση σας. Χρειάζεται απλώς θάρρος.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό επιτρέπει να κατανοήσετε καλύτερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σας. Αν απλά παίρνατε τα πράγματα όπως έρχονται, αλλά έχετε αίσθηση ότι η σχέση σας έχει περισσότερες δυνατότητες, τότε ίσως είναι καιρός να δράσετε. Ξεκινήστε οργανώνοντας μερικές καινούργιες κοινές δραστηριότητες.

Λέων

Μερικές φορές η πίεση γίνεται τόσο έντονη, που με κάποιο τρόπο πρέπει να εκτονωθεί. Μπορεί να μην υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για αυτό, εκτός από το να αποδεχτείτε τι συμβαίνει. Να ξέρετε ότι παρόλο που η σχέση σας μπορεί να περνάει μια άσχημη περίοδο, σύντομα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από πριν.

Παρθένος

Σήμερα θα βρείτε το θάρρος να μιλήσετε στο άτομο που έχει κλέψει την καρδιά σας. Μπορεί να αισθάνεστε νευρικοί στην αρχή της συζήτησης, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή ξέρετε πόσο βαθιές θα είναι οι επιπτώσεις για εσάς και την ζωή σας. Δείξτε θάρρος!

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι οι σχέσεις πρέπει να αλλάξουν και να μεταμορφωθούν, για να παραμείνουν φρέσκιες και ζωντανές. Θα δείτε τη δική σας υπό νέο πρίσμα. Μέσω μιας ειλικρινούς συζήτησης, εσείς και το ταίρι σας θα προχωρήσετε σε ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης και κατανόησης.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό υπονοεί μια μεγάλη μεταμόρφωση στη σχέση σας. Εάν αισθανόσασταν έμεινε στάσιμη τον τελευταίο καιρό, πρέπει να λάβετε μέτρα και να αλλάξετε όσα δημιουργούν εμπόδια. Δώστε στη σχέση νέα κατεύθυνση.

Τοξότης

Σήμερα θα χρειαστεί να επιλέξετε, αν θα ψάχνετε για ψεγάδια στην συμπεριφορά του/της συντρόφου σας ή θα αλλάξετε τη στάση σας. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την αλλαγή και μπορείτε να το αξιοποιήσετε για να αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την σχέση σας.

Αιγόκερως

Σκεφτείτε προσεκτικά την σχέση σας σήμερα. Η αλλαγή και η μεταμόρφωση μπορεί να σας φαίνονται τρομακτικές έννοιες… Αλλά μπορεί επίσης να σηματοδοτήσουν μια νέα φάση, που θα επαναφέρει την αίσθηση μαγείας που νιώθατε όταν πρωτογνωριστήκατε!

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας για την σχέση σας. Εάν είχατε φαντασιώσεις και ιδέες που δεν βασίζονταν στην πραγματικότητα, θα βρεθείτε μπροστά σε μια ανακάλυψη. Μην φοβηθείτε να την ακολουθήσετε.

Ιχθύες

Είναι ωραίο να σκέφτεστε ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο στην σχέση σας. Ωστόσο, σήμερα θα αναγκαστείτε να αναπροσαρμόσετε τις προσδοκίες σας. Ο/ Η σύντροφός σας μπορεί να έχει κουραστεί να ανταποκρίνεται στις διαρκείς απαιτήσεις σας. Πώς θα το αντιμετωπίσετε;

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments