Αθλητισμός

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον παίκτη της Ρίο Άβε και τον Πειραιά

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον παίκτη της Ρίο Άβε και τον Πειραιά
Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Το όνομα του έχει ακουστεί ξανά και ξανά. Τις τελευταίες μέρες τα σενάρια που τον θέλουν να κοιτάει στον Πειραιά ξαναφουντώνουν.

Τ0 όνομα του Ματέους Ρέις δεν έχει σταματήσει να ακούγεται. Οι φήμες που για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού έχουν φουντώσει τις τελευταίες μέρες. Ο λόγος; Η δήλωση του προέδρου της Ρίο Άβε ότι ο ποδοσφαιριστής απέρριψε πρόταση από τη Ρωσία, η οποία ήταν και μεγαλύτερη από την προσφορά των Πειραιωτών το περασμένο καλοκαίρι.

Η προϊστορία μιας ανεκπλήρωτης μεταγραφής

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τον παίκτη, αλλά όχι με τη Ρίο Άβε. Δεν μπόρεσε ποτέ να τα βρει με τους Πορτογάλους, οι οποίοι άλλαζαν συνεχώς τις απαιτήσεις τους. Το συμβόλαιο του 25χρονου αριστεροπόδαρου μπακ λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Τι σημαίνει αυτό, ότι μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει ο ίδιος από τον Γενάρη του 2021, δηλαδή σε λίγο καιρό… Δεν ανανεώνει με τη Ρίο Άβε, άλλωστε οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν «σπάσει» από το καλοκαίρι, εξαιτίας του γεγονότος πως η ομάδα δεν τον άφησε να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό και έβαζε συνεχώς εμπόδια.

Τώρα όμως αν φτάσει η Ρίο Άβε στο σημείο να χάσει τον παίκτη χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, δεν αποκλείεται τον Γενάρη να κάνει πίσω και να προσεγγίσει τους Πειραιώτες για τον ποδοσφαιριστή. Ζητώντας, πλέον, ένα πολύ μικρότερο ποσό για τη μεταγραφή του παίκτη.

Η πρόταση του Ολυμπιακού θα έρθει τον Γενάρη και θα είναι με λιγότερα χρήματα – Ο ρόλος του Μαρτίνς

Σύμφωνα με την Sportime, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί τον Ιανουάριο (αν δεν έχει κινηθεί ήδη) για την αγορά του Ρέις. Όχι με τα 2,5 (κοντά) που έδινε καλοκαιριάτικα, αλλά με ένα τελείως συμβολικό ποσό, που ούτε καν θα προσεγγίζει το «χαρτί». Εννοείται πως και πάλι θα παίξει μπάλα ο Μαρτίνς, αυτονόητο πως είναι επιβεβλημένη αυτή η κίνηση αφού ο Χολέμπας χάνει λάδια, ενώ οι ενστάσεις για τον Βινάγκρε ολοένα αυξάνονται. Προσοχή τώρα. Η κίνηση θα γίνει άμεσα, μέσα στον Δεκέμβριο. Ο λόγος είναι για να έρθει ο Ρέις το δυνατόν συντομότερα και να κερδίσει τους χαμένους μήνες που βρίσκεται στο «ψυγείο». Αν δεν γίνει αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» θα στρίψουν, δεν θα περιμένουν

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments