Αθλητισμός

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Το στοίχημα του παίκτη για την πορεία του στον ΠΑΟΚ

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Το στοίχημα του παίκτη για την πορεία του στον ΠΑΟΚ
Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Το ζήτημα είναι να βρει τα πατήματά του και την θέση του στην ομάδα.

Είναι σίγουρα ένας από τους σημαντικούς παίκτες για την ομάδα της Τούμπας και το έχει αποδείξει με την πορεία του έως τώρα. Από το καλοκαίρι του 2016 που έφτασε στην Τούμπα μέχρι σήμερα έχει παίξει ρόλο στο να μπορέσει η ομάδα να κατακτήσει τίτλους. Ωστόσο από την αρχή της σεζόν μοιάζει μουδιασμένος. Είναι στοίχημα για τον Πάμπλο Γκαρσία να τον ξυπνήσει και να τον κερδίσει πιο ζεστά στην ομάδα. Και στοίχημα για τον ίδιο να βρει τα πατήματά του και να συνεχίσει μια δυνατή πορεία στην Τούμπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Metrosport, ο Σουριναμένος μεσοεπιθετικός, πριν από λίγες ημέρες, σε τετ α τετ που είχε με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΟΚ, έλεγε πως θέλει να προσφέρει πολλά περισσότερα, αλλά δεν του βγήκε μέχρι τώρα, από την αρχή της σεζόν, η προσπάθεια που έκανε. Δεν έχει πρόβλημα με τα κιλά του (όπως συνέβαινε παλαιότερα), είναι επίμονος και πιστεύει πως σύντομα θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό.

Αναγνωρίζει πως ο Πάμπλο Γκαρσία, αποτελεί μία προσωπικότητα, έχει κερδίσει τους πάντες μέσα στα αποδυτήρια και θέλει να δείξει με την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτει, όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τον αναδείξουν και θα βοηθήσουν την ομάδα στην σωστή κατεύθυνση.

Δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο, ούτε επεδίωξε να κατηγορήσει κάποιον για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να δείξει τους τελευταίους μήνες, τα πραγματικά του στοιχεία. Είναι θέμα εγωισμού, τον έχει αυξημένο και πιστεύει ότι θα βγάλει νεύρο και ένταση. Στοιχεία που ζητά από τους παίκτες του, ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Οι προτάσεις που δεν προχώρησαν

Ενδεχομένως, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, να επηρεάστηκε από το γεγονός, πως στην διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και ενώ ήρθαν συγκεκριμένες προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο κλαμπ, δεν ολοκληρώθηκαν οι κινήσεις. Όμως αναγνωρίζει, πως με το νέο «καθεστώς», με την νέα τάξη πραγμάτων που επικρατεί στα αποδυτήρια, έχει το περιθώριο, να αφήσει στην άκρη, όσα έγιναν στο παρελθόν και να συγκεντρωθεί απόλυτα στον νέο του ρόλο. Μπίσεσβαρ, κακά τα ψέματα, δεν έχουν οι ανταγωνιστές του ΠΑΟΚ.

Το βασικό στοίχημα, όπως προαναφέραμε, είναι να βρει το «κουμπί» του Ολλανδού μέσου, ο Γκαρσία και να αξιοποιήσει ένα πολύ έμπειρο παίκτη, που διαθέτει χαρακτηριστικά, που δεν έχουν άλλοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments