Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [16/11/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [16/11/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [16/11/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [16/11/20].

Κριός

Σήμερα θα αρχίσετε να αισθάνεστε περισσότερη ασφάλεια στην σχέση σας. Μπορεί τελικά να αντιληφθείτε κάτι, ώστε να δείτε μια πιο ευάλωτη πλευρά του/της συντρόφου σας. Πρόκειται για μια πολύτιμη γνώση. Φροντίστε να την διατηρήσετε για πάντα.

Ταύρος

Εάν αισθάνεστε πιο αδύναμοι και κάπως αδέξιοι στην σχέση σας σήμερα, μην αγχώνεστε. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει ορισμένα πρότυπα συμπεριφοράς στην επιφάνεια, για να συνειδητοποιήσετε πώς σαμποτάρετε ασυνείδητα ορισμένες σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Η είναι ιδανική για να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Εάν η σχέση σας αντιμετωπίζει προβλήματα, μην το θεωρήσετε αποτυχία εκ μέρους σας. Αντίθετα, δείτε το ως ευκαιρία για να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας και να προσπαθήσετε να τον/την κατανοήσετε πιο βαθιά.

Καρκίνος

Μήπως οι προσπάθειες να πιάσετε κουβέντα στο αντικείμενο του πόθου σας, στερούνται γοητείας και αυθορμητισμού; Τότε πρέπει να το ξεχάσετε για σήμερα. Θα δείτε ακριβώς πού κάνετε λάθος και αν χρειάζεται να αλλάξετε προσέγγιση. Τελικά θα κάνετε το σωστό, οπότε μην ανησυχείτε.

Λέων

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως αποξενωμένοι από τους άλλους και τον/την σύντροφό σας. Φαίνεται ότι ανεξάρτητα από το τι κάνετε, απλώς δεν μπορείτε να περάσετε το μήνυμά σας ή να γίνετε κατανοητοί. Ίσως θα πρέπει να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας.

Παρθένος

Αν και είστε γενικά πολύ προσεκτικοί στις σχέσεις σας, ίσως αισθάνεστε ότι οι προσπάθειες να πλησιάσετε ένα άτομο πέφτουν στο κενό. Ρίξτε μια ματιά στους φόβους που σας κρατούν μακριά, ενώ θέλετε να είστε κοντά. Αν κατανοήσετε αυτή την σύγκρουση, θα μπορέσετε να βρείτε και τη λύση στο πρόβλημά σας.

Ζυγός

Κάτι εμποδίζει τις προσπάθειές σας να πλησιάσετε ένα συγκεκριμένο άτομο. Μην ανησυχείτε, πρόκειται για κάτι προσωρινό. Ίσως μάλιστα θα ήταν καλύτερα να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες για μια-δυο μέρες, να εστιάσετε σε όσα έχετε να προσφέρετε σε αυτή την σχέση.

Σκορπιός

Θα λάβετε περισσότερη ικανοποίηση από τις σχέσεις σας, εάν αποφασίσετε συνειδητά να απέχετε για λίγο. Μπορεί να αισθάνεστε απομονωμένοι από τους άλλους και να προσπαθείτε να πιέσετε καταστάσεις. Αυτό θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Αφήστε λίγο χρόνο και χώρο και σύντομα όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό.

Τοξότης

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να υπάρχει ένα εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Θα είναι καλύτερα να αφήσετε ο ένας στον άλλο χώρο, να επικεντρωθεί σε όσα έχουν σημασία για τον καθένα ξεχωριστά αντί να κάνετε πράγματα μαζί. Αργότερα μπορείτε να ενώσετε ξανά τις δυνάμεις σας.

Αιγόκερως

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην σχέση σας, σήμερα μπορεί να τα βρείτε μπαστούνια. Θα ήταν καλύτερο να περάσετε λίγο χρόνο χώρια ή ο καθένας να ασχοληθεί με προσωπικά εγχειρήματα. Τις επόμενες μέρες το κλίμα θα ξεκαθαρίσει και θα επιλύσετε πιο εύκολα τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Υδροχόος

Το πιθανότερο είναι ότι σήμερα θα αμφισβητείτε την σχέση σας. Μπορεί να αισθάνεστε σαν παρατηρητές και όχι ότι μετέχετε σε αυτήν. Αυτό με τη σειρά του, θα σας κάνει να αμφισβητήσετε ορισμένες πτυχές της. Μην τα παρατάτε.

Ιχθύες

Η ενέργεια της μέρας φέρνει μια έλλειψη αυτοπεποίθησης στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση των μειονεκτημάτων και των αδυναμιών σας. Στην πραγματικότητα, θα είναι το πρώτο βήμα για να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας αλλά και τον/την σύντροφο σας. Μην φοβάστε αυτό που θα δείτε, μάθετε από αυτό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments