Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [17/11/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [17/11/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [17/11/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [17/11/20].

Κριός

Η δράση είναι η λέξη-κλειδί της μέρας. Δοκιμάστε να δείτε τα πράγματα από την οπτική γωνία του/της συντρόφου σας, χωρίς να ξεχνάτε τις δικές σας ανάγκες. Μόνο αν καταφέρετε να ισορροπήσετε την κατάσταση, να κάνετε μαζί πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους, θα εκμεταλλευτείτε πλήρως τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να δείξετε στον/στην σύντροφό σας πόσο θα σας ενδιαφέρει. Εάν θέλετε πραγματικά να βελτιώσετε την σχέση σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδείξετε πόσο θέλετε να είστε μαζί. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι υπερβολικό, αρκεί να περνάει το μήνυμά σας.

Δίδυμοι

Εάν σήμερα σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε με το αντικείμενο του πόθου σας, προσέξτε τι θα πείτε. Μην υποσχεθείτε τον ουρανό με τα άστρα, αν δεν είστε πρόθυμοι να δώσετε τόσα πολλά. Είναι καλύτερα να προσφέρετε λιγότερα από όσα επιθυμείτε, παρά περισσότερα. Τουλάχιστον έτσι κανείς δεν θα απογοητευτεί.

Καρκίνος

Κάτι σας ανησυχεί στη σχέση σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχει τελματώσει, να επιθυμείτε λίγο ενθουσιασμό ή κάποιο γεγονός που θα σας βγάλει από την ρουτίνα. Αντί να περιμένετε από τον/την σύντροφό σας να καλύψει το κενό, προσπαθήστε εσείς να κάνετε κάτι συναρπαστικό.

Λέων

Συνήθως έχετε τον έλεγχο του χρόνου και της ενέργειάς σας και ξέρετε πώς να τα αξιοποιήσετε. Ωστόσο, τώρα έχετε παρασυρθεί σε μια σχέση που σας δημιουργεί βαθιά συναισθήματα. Αυτό μπορεί να σας κοστίσει σε πόρους, για αυτό προσέξτε πόσα δίνετε.

Παρθένος

Δοκιμάστε νέους τρόπους για να γνωρίσετε καινούργια άτομα ή για να αναπτύξετε έναν εντελώς νέο φιλικό κύκλο. Εάν έχετε πέσει σε ρουτίνα τον τελευταίο καιρό, αυτή μπορεί να είναι η αρχή μιας νέας φάσης στις σχέσεις σας. Δεχτείτε τις προκλήσεις και μην χρονοτριβείτε άλλο.

Ζυγός

Εάν μετάσχετε σε μια διαδικτυακή συγκέντρωση σήμερα, προετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή εμπειρία. Θα έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα διαφόρων τύπων, που σε κανονικές συνθήκες ίσως να φαίνονταν περίεργα.

Σκορπιός

Η σημερινή είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική μέρα για εσάς. Εάν είστε σε σχέση, το ταίρι σας μπορεί να εκπλαγεί από το βάθος των αισθημάτων σας. Εάν ξεκινάτε τώρα μια σχέση, καλό θα ήταν να μειώσετε ταχύτητα πριν παραδοθείτε άνευ όρων.

Τοξότης

Σήμερα ίσως υπάρξει κάποια ένταση με το ταίρι σας, ειδικά εάν βγουν στην επιφάνεια ορισμένα συναισθήματα. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε την επιπλέον ενέργεια, είναι να βγείτε μαζί και να κάνετε κάτι δραστήριο που απαιτεί συγκέντρωση.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις έχουν τα καλά και τα κακά τους. Από τη μία πλευρά, είστε και οι δύο πρόθυμοι να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να λύσετε τα προβλήματά σας. Από την άλλη, κανείς σας δεν θέλει να δημιουργήσει ένταση και θα προτιμούσατε να μην ταράξετε τα νερά.

Υδροχόος

Σήμερα διοχετεύστε την ενέργειά σας σε δραστηριότητες που θα ενισχύσουν τον δεσμό με το ταίρι σας. Εάν σκεφτόσασταν να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, είναι ευκαιρία να δείτε αν θα έχει επιτυχία. Χαλαρώστε και πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται.

Ιχθύες

Ο θυμός απέναντι σε φίλους ή το ταίρι σας, δεν θα σας βγάλει πουθενά σήμερα. Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια κάποια προκλητικά ζητήματα. Αν βρείτε ισορροπία ανάμεσα στο να λέτε την άποψή σας και το να διατηρήσετε την αρμονία, θα τα πάτε μια χαρά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments