Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Μετρά αντίστροφα ο Αγιούμπ

Παναθηναϊκός: Μετρά αντίστροφα ο Αγιούμπ
Παναθηναϊκός: O Ρουμάνος τεχνικός δεν θα δώσει άλλο συγχωροχάρτι στον Αγιούμπ και σε περίπτωση που στραβώσει ξανά το πράγμα, ο Μπόλονι δεν θα διστάσει να… καρατομήσει τον Μαροκινό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ο Λάζλο Μπόλονο συζητάει πολύ με τον Γιασίν Αγιούμπ, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Μαροκινού χαφ, επαναλαμβάνοντάς του συνεχώς πόσο σημαντικός είναι για τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπόλονι φαίνεται πως έχει αντιληφθεί τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή του και για τον λόγο αυτό προσπαθεί να βρει… το κουμπί του, προκειμένου να τον διαχειριστεί. Βέβαια, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα δώσει άλλο συγχωροχάρτι στον Αγιούμπ και σε περίπτωση που στραβώσει ξανά το πράγμα, ο Μπόλονι δεν θα διστάσει να… καρατομήσει τον Μαροκινό.

Λίγα λόγια για τον Αγιούμπ

Γεννήθηκε στην Αλ Χοσέιμα του Μαρόκο στις 6 Μαρτίου 1994, όμως το 2000 εγκαταστάθηκε στο Άμστερνταμ με τους γονείς του. Έχοντας τόσο την ολλανδική όσο και τη μαροκινή υπηκοότητα, ο Αγιούμπ είχε τη δυνατότητα να επιλέξει την εθνική του ομάδα. Κατά τη διάρκεια της ενηλικίωσής του φόρεσε τα χρώματα των «οράνιε».

Στην κορύφωσή του, ο Αγιούμπ στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2011 με την Ολλανδία Κ17, έχοντας συμμετοχές σε όλη την πορεία εκτός από τον τελικό. Έπειτα από αυτήν τη διάκριση έπαιξε δύο φορές με την Ολλανδία Κ19 και άλλες δύο με την Ολλανδία Κ20. Κατόπιν, κλήθηκε να διαλέξει οριστικά πλέον ποια χώρα θα εκπροσωπήσει. Αφού διαπίστωσε ότι από τον Ολλανδό ομοσπονδιακό τεχνικό δεν υπήρχε ενδιαφέρον, ο Αγιούμπ προτίμησε το Μαρόκο.

Τότε συνομίλησε με τον προπονητή της πατρίδας του, το Γάλλο Χερβέ Ρενάρντ, ο οποίος ήθελε τις υπηρεσίες του. Εντέλει ο Ρενάρντ κάλεσε τον Αγιούμπ στην Εθνική ομάδα για την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, όμως ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε και δεν αγωνίστηκε στη διοργάνωση. Ούτε καν το πρώτο φιλικό δεν πρόλαβε, ώστε να «γράψει» συμμετοχή με τη νέα Εθνική του.

Ο νεαρός από το 2018 ήταν παίκτης της Φέγενορντ αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί καθώς δεν προσαρμόστηκε ποτέ στο Ρότερνταμ και δε θύμισε τον χαφ που εντυπωσίασε με την Ουτρέχτη. Έτσι έμεινε ελεύθερος. Πλέον έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα και προσπαθεί να ανοίξει ένα διαφορετικό κεφάλαιο στην καριέρα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments