Ελλάδα

Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο -Τα νεότερα για την υγεία του

Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο -Τα νεότερα για την υγεία του
Γιώργος Μαυρίδης: Ο παρουσιαστής και tattoo artist πριν από λίγες ώρες έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσα στο νοσοκομείο.

O Γιώργος Μαυρίδης δίνει και εκείνος τη δική του μάχη με τον κορωνοϊό και νοσηλεύεται εδώ και αρκετές ημέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του Κρίστη Καθάργια νόσησαν από κορωνοϊό, ωστόσο εκείνος το περνάει πιο βαριά. Ο ίδιος λαμβάνει αγωγή και στόχος είναι να γλιτώσει τη διασωλήνωση, και αυτό φαίνεται ότι θα το καταφέρει. Όπως ενημέρωσε η δικηγόρος του ο οργανισμός του αντιδρά θετικά στην αγωγή και υπάρχει αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Ο ίδιος ο Μαυρίδης, πριν από λίγες ώρες έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσα στο νοσοκομείο. Ο παρουσιαστής και tattoo artist δημοσίευσε ένα Insta Story και, χωρίς να γράψει κάτι στη λεζάντα ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει τον ορό που του χορηγούν μέσα στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, είχε ανταλλάξει κάποια μηνύματα με δημοσιογράφο λέγοντας για όσα περνάει:

«Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα και εγώ και η γυναίκα μου, πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα, αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο, κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας δεν θα αντέξουν αυτό το διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει η λέξη να τα πούμε».

Η Κρίστη Καθάργια μίλησε για την περιπέτειά της υγείας αλλά και του συντρόφου της σημειώνοντας:

«Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, θα δούμε αν θα ακολουθήσω κι εγώ. Δε μπορώ να σηκωθώ, δε μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο», είπε στο Live News στο Mega, το απόγευμα της Τρίτης.

«Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ χάλια και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση. Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, θα δούμε αν θα ακολουθήσω κι εγώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ, δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο» είπε με σπασμένη φωνή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments