Αθλητισμός

Ματέους Ρέις: Περιζήτητος ο ποδοσφαιριστής – Ενδιαφέρον και από τη Σπόρτινγκ

Ματέους Ρέις: Περιζήτητος ο ποδοσφαιριστής – Ενδιαφέρον και από τη Σπόρτινγκ
Ματέους Ρέις: Φαίνεται πως δεν ενδιαφέρεται μόνο ο Ολυμπιακός.

Στη μεταγραφική ατζένα (και) της Σπόρτινγκ φαίνεται πως βρίσκεται ο Ματέους Ρέις, με το όνομά του να είναι στη λίστα του αθλητικού συλλόγου της Πορτογαλίας που εδρεύει στη Λισαβόνα.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», ο Ματέους Ρέις, παίκτης που εξακολουθεί να εξετάζει με εξαιρετικό ενδιαφέρον ο Πέδρο Μαρτίνς, για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού, «παίζει» και για τη Σπόρτινγκ. Βέβαια, «οι Έλληνες εξακολουθούν να βρίσκονται στην κούρσα, μετά και αφότου ο παίκτης αρνήθηκε να πάει στη Ρωσία, πιθανότατα στη Σπάρτακ Μόσχας».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Σπόρτινγκ ενημερώνεται για την κατάσταση του 25χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού, που  «υποβιβάστηκε στην δεύτερη ομάδα της Ρίο Άβε αφού αρνήθηκε να προπονηθεί πριν από τους αγώνες με Γκιμαράες και Μιλάνο τον Σεπτέμβριο, σε μια στιγμή που διαπραγματεύονταν με τον Ολυμπιακό».

Να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει στη μεταγραφική λίστα του τον Ματέους Ρέις τον οποίο προσπάθησε να αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι αλλά όπως φαίνεται, δεν είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος για τον Βραζιλιάνο μπακ ο οποίος έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του χάρη στις εμφανίσεις του με τη Ρίο Άβε.

Εξάλλου, ο Ματέους Ρέις μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και αυτό σημαίνει ότι από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί για να συνεχίσει την καριέρα του. Έτσι, οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για δυναμικό… μπάσιμο της Σπόρτινγκ που είναι μάλιστα, πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της χώρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments