Αθλητισμός

Μιχάλης Γρηγορίου παραίτηση: Μετά την ανακοίνωση Κούγια ο τεχνικός των «Βυσσινί» αποχώρησε

Μιχάλης Γρηγορίου παραίτηση: Μετά την ανακοίνωση Κούγια ο τεχνικός των «Βυσσινί» αποχώρησε
Μιχάλης Γρηγορίου παραίτηση: Παρελθόν για την ΑΕΛ αναμένεται να αποτελέσει ο τεχνικός διευθυντής, μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια που άφηνε αιχμές στον τρόπο που στήθηκε η ομάδα.

Μετά την ήττα με 4 – 1 από την ΑΕΚ, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την ΑΕΛ. Ο Μιχάλης Γρηγορίου φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν από την τεχινική ηγεσία της ομάδας. Η απόφαση αυτή ήρθε μετά την ανακοίνωση του προέδρου Αλέξη Κούγια, η οποία άφηνε αιχμές για τον τρόπο που διοικείται η ομάδα. Λίγη ώρα μετά ο 46χρονος τεχνικός επικοινώνησε με τον πρόεδρο των «βυσσινί» και υπέβαλε την παραίτησή του.

O 46χρονος τεχνικός ανέλαβε το τιμόνι των «βυσσινί» τον Αύγουστο του 2019 και αποχωρεί έπειτα από περίπου 1,5 χρόνο, καταγράφοντας 9 νίκες, 14 ισοπαλίες και 17 ήττες.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Ούτε ο Μιλοσάβλιεβιτς μπορεί να παίξει αριστερά και στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, αλλά έπαιζε στη θέση του, ούτε ο Τόρζε στα 32 του μπορεί να γίνει 8άρι.

Κάκιστη διαχείριση και μετά την ισοφάριση.

Στον πάγκο υπήρχαν ο καλύτερος στόπερ μας ο Ζίζιτς, ο διεθνής με την Εθνική Αιγύπτου αμυντικός χαφ Γκαζαλ και ο διεθνής με την Εθνική Κύπρου Γιάννης Κωστή, που είναι κανονικό χαφ.

Πόσο πρέπει να ξεζουμιστούν ο Ντουρμισάι και ο Πλατέλλας και για ποιο λόγο ακριβοπληρώνουμε τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος πριν 2 χρόνια τον Γιουνές και τον Τρούγιτς της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας Ντέμπρετσεν;

Ευτυχώς έχω μάθει να μετράω μέχρι το χίλια.

Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την ΑΕΚ, όταν αυτή έχει προϋπολογισμό 15 εκατομμύρια και εσύ 3, αλλά όταν σου δίνεται η ευκαιρία πρέπει να το κάνεις.

Ευχαριστώ ειλικρινά τη διοίκηση της ΑΕΚ για την υπέροχη φιλοξενία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments