Ελλάδα

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Νέο μήνυμα της κόρης του Έλληνα μουσικοσυνθέτη μετά το σάλο που δημιουργήθηκε

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Νέο μήνυμα της κόρης του Έλληνα μουσικοσυνθέτη μετά το σάλο που δημιουργήθηκε
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ο πατέρας της γνωρίζει τις κινήσεις της και την υποστηρίζει, ισχυρίζεται η ίδια.

Χωρίς τέλος ο σάλος που δημιουργήθηκε γύρω από τη δημοσιοποίηση της απελπιστικής οικονομικής κατάστασης της Μαργαρίτας Θεοδωράκη από την ίδια στο Facebook και τα ερωτήματα που προέκυψαν για την περιουσία του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη.

Με νέο μήνυμα της, αυτή τη φορά μέσω της εκπομπής του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ζητά να μπει τέλος στον βανδαλισμό της των τελευταίων ημερών.  Συγκεκριμένα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας με την εκπομπή, μετέφερε υπό την έγκρισή της, όπως τόνισε, τα ακόλουθα λεγόμενά της: «Μίλησα χθες το βράδυ και μου ζήτησε να σας μεταφέρω το εξής: “Μη με βανδαλίζετε, μη με πυροβολείτε” απέναντι στα σχόλια που γράφτηκαν. Θεωρεί ότι αυτή η ανάρτησή της αφορά όλους τους μουσικούς της Ελλάδας, γιατί πεινάνε αυτή τη στιγμή.

Ο πατέρας της γνωρίζει τις κινήσεις της και την υποστηρίζει

Μου ζήτησε να μεταφέρω αυτά τα λόγια λόγω του ότι η Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” είναι απλήρωτη εδώ και πολλούς μήνες με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο για τις συναυλίες και τις παραστάσεις που θα γίνονταν για τα 95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης. Άρα όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος» είπε ο δημοσιογράφος. Όσο για τη στάση του Μίκη Θεοδωράκη – ύστερα και από το χθεσινό επικριτικό άρθρο της Έλενας Ακρίτα στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»- ο δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Αυτό που ξέρω και μου μετέφερε η Μαργαρίτα είναι ότι όλες τις κινήσεις τις γνωρίζει και της συμπαραστέκεται».

Επιπρόσθετα, η κόρη του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη διαβίβασε τις ευχαριστίες της σε όλο τον κόσμο που έστειλε τσουβάλια με τροφή για τα 57 κατοικίδιά της, ενώ το κομμένο από τη ΔΕΗ ρεύμα στο σπίτι της στο Βραχάτι Κορινθίας, όπως ειπώθηκε, καλύφθηκε από χορηγία.

Η ανάρτηση που προκάλεσε τις αντιδράσεις

Η Μαργαρίτα πριν λίγες ημέρες έκανε μία σοκαριστική ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, ενώ μετά μίλησε στην εφημερίδα Espresso για όλους και για όλα. “Ο Γολγοθάς μας ξεκίνησε από τον περασμένο Φεβρουάριο. Λόγω της συμπλήρωσης των 95 ετών από τη γέννηση του πατέρα μου, είχαμε κλείσει 45 συναυλίες. Εξαιτίας όμως του κορονοϊού οι συναυλίες αυτές κατέληξαν από 45 σε… 5, από τις οποίες οι τρεις είναι απλήρωτες. Πώς να ζήσουμε; Πώς να δώσω τα χρήματα για τον ΕΝΦΙΑ, για την περίθαλψη του πατέρα μου; Τα πάντα έχουν πέσει στο κεφάλι μου. Μας έκοψαν λοιπόν το ρεύμα, φαγητό δεν έχουμε ούτε για μας ούτε για τα ζώα που περιθάλπω. Αν μας κόψουν και το νερό, δε μου μένει τίποτα άλλο παρά να δέσω μια θηλιά στο λαιμό μου και να πεθάνω” ανέφερε χαρακτηριστικά στην συνέντευξή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments