Αθλητισμός

Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν Ολυμπιακός: Ετοιμάζουν την τελική κίνηση οι Πειραιώτες

Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν Ολυμπιακός: Ετοιμάζουν την τελική κίνηση οι Πειραιώτες
Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν Ολυμπιακός: Οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζουν νέα κίνηση για τον νεαρό αριστερό μπακ.

Το καλοκαίρι και από τη στιγμή που η σεζόν ξεκινούσε τόσο γρήγορα σε σχέση με το φινάλε της προηγούμενης, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πήραν την απόφαση να κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις. Επέλεξαν να αποκτήσουν κάποιους ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα για να εκπληρώσουν τους αρχικούς τους στόχους. Μια τέτοια περίπτωση ήταν ο Χοσέ Χολέμπας. Ο έμπειρος μπακ επέστρεψε το λιμάνι μετά από την περιπλάνηση του σε Ιταλία και Αγγλία.

Τα δεδομένα ήταν ξεκάθαρα. Ο Χολέμπας στα 36 του μπορεί να δώσει εμπειρία και κάποια ποιοτικά παιχνίδια, αλλά η ηλικία του φανερώνει ότι είναι μια λύση ανάγκης. Οι “ερυθρόλευκοι” ήθελαν από το καλοκαίρι να αποκτηθεί ένας νεαρός ποδοσφαιριστής για το αριστερό άκρο της άμυνας για να μπει στο κλίμα της ομάδας και να αποτελέσει μια μακροπρόθεσμη λύση για τον σύλλογο. Ό,τι δεν έγινε το καλοκαίρι αναμένεται να γίνει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ξανά στο προσκήνιο ο Μπιόρκαν

Τα… 36 χρόνια του Χοσέ Χολέμπας και το γεγονός ότι ο Ρούμπεν Βινάγκρε είναι δανεικός με απλησίαστη ρήτρα έχουν αναγκάσει τον Ολυμπιακό να αναζητεί αριστερό μπακ για το μέλλον. Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πως οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν την τελική τους κίνηση για τον Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν.

Ο 22χρονος Νορβηγός, που αρέσει και στον Πέδρο Μαρτίνς, μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο του 2021 από την Μπόντο Γκλιμτ, η οποία τον κοστολογεί στα 1,5-2 εκατ. ευρώ. Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν καλά τα δεδομένα της μεταγραφής, μιας και είχαν επιχειρήσει να πάρουν τον παίκτη και τον Σεπτέμβριο. Ο Μπιόρκαν, που είναι διεθνής με τις Ελπίδες της Νορβηγίας, έχει φέτος 25 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments