Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι: Με συνταγή Παναθηναϊκού κόντρα στους Άγγλους

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι: Με συνταγή Παναθηναϊκού κόντρα στους Άγγλους
Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αντιμετωπίσει την Αγγλική ομάδα με το ίδιο πλάνο που το έκανε στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός είχε σημαντικές απουσίες στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το ζητούμενο με τόσες και σημαντικές αλλαγές ήταν να έρθει η νίκη. Παρά το καρδιοχτύπημα από τις χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων οι τρεις βαθμοί μπήκαν στο…σακούλι. Πλέον στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού κοιτάζουν το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι για τους ομίλους του Champions League. Θυμίζουμε ότι πριν μερικές εβδομάδες η Ελληνική ομάδα είχε δείξει καλό πρόσωπο στην Αγγλία.

Αυτή τη φορά το έργο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς. Η Σίτι είναι μια εξαιρετική ομάδα με πολλές κατακτήσεις πρωταθλημάτων τα τελευταία χρόνια. Επίσης θέλει επιτέλους να φτάσει σε έναν τελικό Champions League επομένως παίρνει στα σοβαρά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι Πολίτες θα έρθουν με ανεβασμένη ψυχολογία καθώς πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και η επέκταση της συνεργασίας με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Τα πλάνα του Μαρτινς για τη Σίτι

Δεδομένα εκτός μάχης είναι οι Χασάν, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Μπρούμα και Βινάγκρε, ενώ αμφίβολος είναι ο Χολέμπας. Με βάση τις συνθήκες αυτές, επικρατέστερο σενάριο είναι να πάει ο Πέδρο Μαρτίνς με την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε και στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δηλαδή με τον Σα στο τέρμα, τον Ραφίνια και έναν εκ των Ντρέγκερ ή Χολέμπας στα άκρα άμυνας (με τον Βραζιλιάνο να παίζει δεξιά ή αριστερά ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του Χολέμπας), τους Σεμέδο και Σισέ στόπερ, την τριάδα Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά στο κέντρο και μπροστά τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς και Φορτούνη.

Το σενάριο να αλλάξει διάταξη ο Πορτογάλος τεχνικός και να παρατάξει τον Ολυμπιακό με 5-3-2 δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα προστεθεί ο Μπα δίπλα στους Σισέ και Σεμέδο και θα αφαιρεθεί ένας ακραίος επιθετικός, πιθανότατα ο Ραντζέλοβιτς. Πάντως ο Μαρτίνς ακόμη και στα πιο δύσκολα παιχνίδια της ομάδας του δεν έχει εγκαταλείψει την τετράδα στα μετόπισθεν. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19:55. Φυσικά το μεγάλο ματς θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments