Ελλάδα

Πέθανε 25χρονος από κορωνοϊό στις Σέρρες

Πέθανε 25χρονος από κορωνοϊό στις Σέρρες
Πρόκειται για ένα από τα νεότερα θύματα του ιού στη χώρα μας.

Συντετριμμένη είναι η τοπική κοινωνία των Σερρών από το θάνατο ενός 25χρονου εξαιτίας του κορωνοϊού. Ο νεαρός από την Δήμητρα Σερρών έφυγε από τη ζωή έχοντας χάσει την μάχη με τον φονικό ιό βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του και αποδεικνύοντας αυτό που φωνάζουν οι ειδικοί ότι “ο κορωνοϊός δεν κοιτά ηλικίες, κανείς δεν είναι άτρωτος”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 25χρονος νοσηλεύτηκε στην αρχή στο Γενικό νοσοκομείο Σερρών και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή στο facebook o βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, Λευτέρης Αβραμάκης:

“Γιατί ρε Θοδωρή; Γιατί ρε αγόρι μου; Ήσουν τόσο νέος και τόσο καλό παιδί! Με έκανες κομμάτια βραδιάτικα! Μακάρι να ήταν πλάκα, όπως από αυτές που σου άρεσε να κάνεις! Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων αγόρι μου και να μας φιλάς από εκεί ψηλά, θα σε θυμάμαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Ούτε κεράκι μπορούμε να σε ανάψουμε και να σε χαιρετίσουμε ρε φίλε!! Το έχει η μοίρα των Θοδωρήδων φαίνεται στο χωριό μας, να φεύγουν νέοι!!” έγραψε ο κ. Αβραμάκης.

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένοι οι φίλοι του με αναρτήσεις τους στα social media απευθύνονται σε όλους όσους πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ο κορωνοϊός γράφοντας χαρακτηριστικά: “Αυτός ο φονικός ιός σήμερα στέρησε την ζωή από έναν 25χρονο. Χάσαμε έναν φίλο, έναν συμμαθητή, έναν συγχωριανό. Έτσι απλά χωρίς πολλά πολλά. Γιατί και κολλάει και σκοτώνει”.

Ακολουθεί μία από τις αναρτήσεις αυτές:

“Σε σένα απευθύνομαι ανεύθυνε άνθρωπε. Σήμερα o κορωνοϊός μας στέρησε έναν νέο άνθρωπο. Σε σένα που δεν πιστεύεις, σε σένα που νομίζεις ότι όλα είναι ψέματα, σε σένα που νομίζεις ότι δεν κολλάει, σε σένα που νομίζεις ότι στο εμβόλιο θα έχει τσιπάκια, σε σένα που δεν υπολογίζεις την υγεία σου, σε σένα που δεν υπολογίζεις την υγεία ΜΑΣ και απλά κυκλοφορείς ανενόχλητος χωρίς μάσκα. Σε σένα απευθύνομαι ανεύθυνε άνθρωπε.

Σήμερα μας στέρησε έναν νέο. Αυτός ο φονικός ιός σήμερα στέρησε την ζωή από έναν 25χρονο. Χάσαμε έναν φίλο, έναν συμμαθητή, έναν συγχωριανό. Έτσι απλά χωρίς πολλά πολλά. Γιατί και κολλάει και σκοτώνει. Καλό παράδεισο Θ.Π. Καλή δύναμη στην οικογένεια”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments