Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [23/11/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [23/11/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [23/11/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [23/11/20].

Κριός

Αν και η ενέργεια της μέρας είναι ιδιαίτερα συναισθηματική, δεν βλάπτει να μιλήσετε για ορισμένα θέματα με το ταίρι σας. Οι βαθύτερες συζητήσεις ευνοούνται. Επωφεληθείτε από αυτό για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα.

Ταύρος

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο και να γνωρίσετε μερικούς νέους φίλους. Ένα άτομο από το κολέγιο ή το πανεπιστήμιο, μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας εκεί που δεν το περιμένετε. Αυτή τη φορά μπορεί να τα πάτε καλύτερα μαζί.

Δίδυμοι

Σήμερα θα δυσκολευτείτε να αποφασίσετε αν πρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά ή την λογική σας. Μπορεί μια συγκεκριμένη σχέση να φαίνεται πολύ καλή στα χαρτιά. Αλλά αν το ένστικτό σας λέει κάτι διαφορετικό, ακολουθήστε το.

Καρκίνος

Εάν σας τεθεί το δίλημμα να κάνετε σοβαρή δουλειά ή να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας, δεν θα δυσκολευτείτε να αποφασίσετε. Και οι δύο έχετε την ανάγκη να βγείτε και να κάνετε κάτι διαφορετικό. Αλλιώς περάστε χρόνο με φίλους διαδικτυακά, δοκιμάστε οτιδήποτε θα μπορούσε να διευρύνει τις γνώσεις σας.

Λέων

Η μέρα σας επιφυλάσσει μερικές υπέροχες και ζωηρές συζητήσεις. Εάν αναζητάτε τον έρωτα, μην μείνετε στάσιμοι. Βρείτε τρόπους να αλληλοεπιδράσετε με ανθρώπους. Ο έρωτας θα έρθει μέσω των κοινών ενδιαφερόντων σας.

Παρθένος

Εάν θέλετε να κάνετε κάτι ξεχωριστό με το ταίρι σας, είναι καλή ιδέα να συνδυάσετε διάφορες δραστηριότητες. Παρακολουθήσετε διαδικτυακά μια έκθεση τέχνης ή κάτι εκπαιδευτικό. Στη συνέχεια να δειπνήσετε υπό το φως τον κεριών.

Ζυγός

Το να ψάχνετε τον έρωτα, είναι κάτι που δεν σας συμβαίνει συχνά. Γι’ αυτό ακούστε τι έχουν να πουν και οι άλλοι. Αντί να προσπαθείτε πάντα να εντυπωσιάσετε με τα λαμπρά σας επιτεύγματα, αφήστε να μιλήσει κάποιος άλλος για αλλαγή.

Σκορπιός

Εάν μόλις ξεκινήσατε μια σχέση, μιλήστε για τις ανακαλύψεις που έχετε κάνει ο ένας για τον άλλον. Είναι καλύτερα να συνηθίσετε από τώρα να μοιράζεστε σε βάθος, αντί να περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά!

Τοξότης

Όλοι αναζητούν την βοήθειά σας σήμερα, μεταφέροντας τα πιο βαθιά τους μυστικά. Οι γύρω σας έρχονται σε επαφή με συναισθήματα που μπορεί να παρέμειναν θαμμένα για καιρό. Να είστε υπομονετικοί. Όλη αυτή η διαδικασία θα ενισχύσει την οικειότητα ανάμεσά σας.

Αιγόκερως

Σήμερα θα εκφράσετε επιτέλους όσα αισθάνεστε για κάποιο κοντινό σας άτομο. Συνήθως δεν σας αρέσει να εκτίθεστε και να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας. Αλλά τώρα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας.

Υδροχόος

Με τη συζήτηση θα φτάσετε στην καρδιά ενός ζητήματος που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Θα θελήσετε να το αναλύσετε διεξοδικά με τον/την αγαπημένο/η σας. Αυτή η διαδικασία θα βοηθήσει να εξερευνήσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, να ανανεώσετε τον δεσμό σας.

Ιχθύες

Ήρθε η ώρα να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον/στην αγαπημένο/η σας. Έχετε πολλά να πείτε, για αυτό θα βοηθήσει να μοιραστείτε τα συναισθήματα από τα βάθη της καρδιάς σας. Αυτό θα σας ενθαρρύνει να είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί για οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στη σχέση σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments