Αθλητισμός

Μπιόρκαν Ολυμπιακός: Κάνει κίνηση για τον αριστερό μπακ της Μπόντο Γκλιμτ η ομάδα του Πειραιά

Μπιόρκαν Ολυμπιακός: Κάνει κίνηση για τον αριστερό μπακ της Μπόντο Γκλιμτ η ομάδα του Πειραιά
Μπιόρκαν Ολυμπιακός: Ο 22χρονος αριστερός μπακ είναι μέλος της Μπόντο Γκλιμτ που εξασφάλισε μέσα στο Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα Νορβηγίας.

Για τον αριστερό μπακ της Μπόντο Γκλιμτ, Φρέντικ Αντρέ Μπιόρκαν κινείται ο Ολυμπιακός. Το όνομά του ακούγεται εδώ και μέρες για τους «ερυθρόλευκους» μετά τον τραυματισμό του Χοσέ Χολέμπας και την αδυναμία του Ρούμπεν Βινάγκρε να προσαρμοστεί στην ομάδα.

Από ό, τι φαίνεται η υπόθεσή του έχει μπει στην τελική ευθεία για τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport οι πρωταθλητές προχωρούν για την απόκτηση του του Μπιόρκαν και μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένονται εξελίξεις.

Ο Μπιόρκαν είναι γέννημα θρέμμα του Μπόντο, ενώ ο πατέρας του Άασμουντ Μπιόρκαν ήταν επίσης ποδοσφαιριστής και είναι ο τεχνικός διευθυντής της Μπόντο Γκλιμτ. Ο Φρέντρικ είναι βασικό «γρανάζι» της ομάδας που εξασφάλισε το πρωτάθλημα Νορβηγίας για πρώτη φορά στην ιστορία της, αν και έχει ιδρυθεί το 1916.

Φέτος, μέχρι τώρα έχει 25 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ στην πορεία της Μπόντο Γκλιμτ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι διεθνής με την Εθνική Νορβηγίας σε επίπεδο Ελπίδων (12 συμμετοχές), ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Νέων όπου είχε 8 συμμετοχές.

Ο Ντάβιντε Μάσα θα είναι διαιτητής στον αγώνα με τη Σίτι – Γνωστός στον Ολυμπιακό

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (25/11, 22:00) τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και η UEFA γνωστοποίησε τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα, τον αγώνα στο Φάληρο θα σφυρίξει ο Ντάβιντε Μάσα. Ο 39χρονος Ιταλός δεν είναι άγνωστος στους «ερυθρόλευκους», αφού έχει διαιτητεύσει την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού με 2-1 επί της Άρσεναλ στο Emirates για τη φάση των 32 των Europa League.

Επίσης, βρισκόταν και στη νίκη με 3-1 της ομάδας του Πειραιά στην έδρα της Παρτιζάν στις 25 Ιουλίου του 2017 για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. O Mάσα τελευταία φορά σφύριξε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση την αναμέτρηση της Μπασάκσεχιρ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου είχαν ηττηθεί οι «κόκκινοι διάβολοι».

Βοηθοί του θα είναι οι Στεφάνο Αλάσιο και Φίλιπο Μέλο, τέταρτος ο Πάολο Βαλέρι και στο VAR θα βρίσκονται οι Μασιμιλιάνο Ιράτι και Αλμπέρτο Τεγκόνι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments