Ελλάδα

Ο Τσουβέλας πήρε τυχαία κούρσα τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Τσουβέλας πήρε τυχαία κούρσα τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Τσουβέλας Μητσοτάκης: Κι όμως, ο γνωστός κωμικός πήρε κούρσα άνθρωπο με αυτό το όνομα στο πλαίσιο της εκπομπής του στον Ant1. Τι σχέση έχει με τον πρωθυπουργό.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είναι από τους πλέον ετοιμόλογους ανθρώπους. Τι γίνεται, όμως, όταν στο ταξί του, στην εκπομπή που έχει στον Ant1, μπαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τότε, ακόμα και ο γνωστός κωμικός τα χάνει.

Τι συνέβη; Στην εκπομπή «Ταξί» του Ant1, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας υποδέχθηκε δύο παίκτες και έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι ο ένας από τους δύο λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης. Αρχικά, ο παίκτης δεν είπε ολόκληρο το όνομά του, αλλά ανέφερε ότι τον λένε Κούλη. Από εκεί ξεκίνησε ο διάλογος με τον Τσουβέλα που έφτασε στον πρωθυπουργό εξαιτίας του ονόματος. Τότε, ο παίκτης είπε:

«Έχω σχέση με την οικογένεια». «Δηλαδή τι σχέση έχεις;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής και εκείνος απάντησε: «Είναι θείος μου»! Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας δεν το πίστεψε και ζήτησε αποδείξεις. Ο παίκτης, που έχει το ίδιο όνομα με τον πρωθυπουργό, δεν είχε ταυτότητα μαζί του, αλλά είχε το δίπλωμα με το οποίο απέδειξε στον παρουσιαστή ότι έλεγε την αλήθεια.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Τσουβέλα

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είναι κωμικός, παρουσιαστής εκπομπών στο ίντερνετ και την τηλεόραση, ενώ έχει κάνει μεγάλη καριέρα ως stand up perfomer με παραστάσεις σε πολλά μέρη της χώρας. Χαρακτηριστικό των εκπομπών του είναι ότι σατιρίζει τον καθημερινό άνθρωπο, από όσους ζουν στις γειτονιές των Δυτικών μέχρι τους Ηπειρώτες από όπου κατάγεται η οικογένειά του. Δεν αφήνει, βέβαια, και τους υπόλοιπους ήσυχους.

Σε συνέντευξή του στο Vice έχει δηλώσει: «Μεγάλωσα στο Περιστέρι όντας μέλος μιας μικροαστικής οικογένειας που νόμιζε πως είναι μεσοαστική. Αυτό είναι και ένα από τα βασικά προβλήματα της Ελλάδας. Λόφος Αξιωματικών, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πατέρας ιερέας, εγώ καλός μαθητής και τα όνειρα των γονιών μου για μένα πολλά. Εκεί έμεινα μέχρι και το Λύκειο.

Γύρω στα 13 με 14 άρχισα να μιμούμαι καθηγητές και άτομα του περίγυρού μου. Έτσι, τραβούσα την προσοχή των φίλων μου και για πρώτη φορά άρχισαν να με κοιτάνε και τα κορίτσια. Λέω λοιπόν: «πρέπει να βρω γκόμενα» (γέλια). Κατάλαβα ότι αυτό μπορεί να πάει κάπου και άρχισα να το εξασκώ. Να παρακολουθώ τηλεόραση, να βλέπω καρτούν και να κάνω τις φάτσες τους. Ξέρεις, κατάλαβα ότι δεν παίζει ρόλο μόνο η φωνή για να κάνεις τη «μεταμόρφωση». Ξέφευγα λίγο από την καθημερινότητα μέσα από αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments