Αθλητισμός

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ενθουσιασμός στην Σερβία για τον «δανεικό» του Ολυμπιακού

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ενθουσιασμός στην Σερβία για τον «δανεικό» του Ολυμπιακού
Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Κερδίζει τις εντυπώσεις στην Παρτιζάν που έχει επιστρέψει. Σίγουρος και σταθερός όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον σερβικό τύπο, ο δανεικός παίκτης του Ολυμπιακού φαίνεται να έχει βρει τον δρόμο του.

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς έχει επιστρέψει στην Παρτιζάν και όπως φαίνεται έχει βρει τον δρόμο του. Ο νεαρός Σέρβος έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, αφού πρώτα οι «ερυθρόλευκοι» τον αγόρασαν από την Παρτιζάν. Ωστόσο ο Μάρκοβιτς δεν εμφανίστηκε στα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς και άρα επέστρεψε πίσω για να έχει χρόνο συμμετοχής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του fosonline.gr, ο νεαρός αμυντικός έπαιξε βασικός σε ακόμα ένα ματς και έχει βρει ρυθμό στην Παρτιζάν, αφού συμμετέχει στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του Βελιγραδίου. Έκανε την πέμπτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σερβίας και ο Τύπος φιλοξενεί πολύ καλά σχόλια για την εικόνα του στον αγώνα με την Προλετέρ όπου η Παρτιζάν νίκησε 1-0.

Σταθερός και σίγουρος

Ο Μάρκοβιτς έχει βαθμολογηθεί με «6» από τους συμπατριώτες του και το σχόλιό τους είναι ότι «με την μπάλα ήταν σταθερός και πολύ σίγουρος. Δεν είχε μεγάλη πίεση, αλλά όποτε χρειάστηκε έκανε σωστά τη δουλειά» ανέφερε ο σερβικός Τύπος. Πρόσφατα μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα,  στη Σερβία υπήρξαν ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία η Παρτιζάν φοβάται το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να της πάρει τον παίκτη τον Ιανουάριο κάνοντας διακοπή του δανεισμού του.

Ο Ολυμπιακός αυτήν την περίοδο αναζητά να ενισχύσει την άμυνά του και ψάχνει να αγοράσει. Την ίδια στιγμή ετοιμάζεται για το ματς με τη Σίτι, και εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν.

Εξαρχής η αποστολή του Ολυμπιακού ήταν ούτως ή άλλως, απίστευτα δύσκολη. Απέναντι στην πανίσχυρη, «λαμπερή» και ζάμπλουτη Μάντσεστερ Σίτι, με το ρόστερ των μεγάλων αστέρων, το μεγάλο φαβορί δεν θα μπορούσε να είναι άλλο απ’ την αγγλική ομάδα, που μαζί με τη Λίβερπουλ, κυριαρχούν την τελευταία τριετία στο «Νησί».

Πόσω μάλλον τώρα, όπου οι περσινοί νταμπλούχοι Ελλάδας, θα αναγκαστούν να παίξουν κυριολεκτικά με… μισή ομάδα, στο ματς της Τετάρτης (25/11, 19:55, COSMOTESPORTS 2HD) στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στους «Πολίτες», για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Σε έναν αγώνα που μοιάζει με «Mission Impossible», αλλά σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του να κάνει στο… θαύμα και να πετύχει κάτι που δύσκολα θα σημειώσουν ως το φινάλε οι Πόρτο και Μαρσέιγ: Να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, από την απόλυτη κυρίαρχο του 3ου ομίλου, που μετράει ως τώρα -«σβηστά»- τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments