Πολιτική

Μαραντόνα: Ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρετά τον Ντιέγκο

Μαραντόνα: Ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρετά τον Ντιέγκο
Μαραντόνα: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο Facebook αποχαιρέτησε τον Αργεντινό μάγο της μπάλας, «τον ήρωα των barrios της Αργεντινής και του φτωχού Νότου της Ιταλίας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με μια ανάρτηση αποχαιρέτησε τον Ντιέγκο Μαραντόνα που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Τον χαρακτήρισε ως «τον ήρωα των barrios της Αργεντινής και του φτωχού Νότου της Ιταλίας».

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε: «Σήμερα έφυγε ο Ντιέγκο των παιδικών μας αναμνήσεων. Ο κοντόσωμος μάγος με τη γαλανόλευκη φανέλα, το χέρι του Θεού το ‘86 και λίγο μετά η ομορφότερη χορογραφία που φτιάχτηκε ποτέ πάνω στο γρασίδι.

Ο ήρωας των barrios της Αργεντινής και του φτωχού Νότου της Ιταλίας.  Με τον Τσε στο μπράτσο και με το δίκιο πάντα στην καρδιά. Αντίο Ντιέγκο! Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ…».

Δείτε την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

Παγκόσμιος θρήνος για τον Ντιεγκίτο

Να σημειώσουμε ότι πρώτες μετέδωσαν τη θλιβερή είδηση για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα οι Clarin και Οle, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα Μέσα του πλανήτη. Τα αργεντίνικα Μέσα στα ρεπορτάζ τους σημείωναν ότι ο «Θεός του ποδοσφαίρου» υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στο Τίγρε, εκεί όπου βρισκόταν για την ανάρρωση έπειτα από τη σοβαρή επέμβαση που είχε υποβληθεί πριν λίγες ημέρες. Οι γιατροί που έφτασαν στο σπίτι του δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 11 Νοεμβρίου μετά από εγχείρηση που έκανε λόγω αιματώματος στο κεφάλι. Ο Αργεντινός θρύλος είχε γιορτάσει στις 30 Οκτωβρίου τα 60α του γενέθλια, πήγε για λίγο να επισκεφθεί τους παίκτες του στην ομαδα της Χιμνάσια Λα Πλάτα για να του ευχηθούν, αλλά όλοι έβλεπαν ότι ήταν πάρα πολύ καταπονημένος. Τελικά, κάτω από την πίεση της κόρης του, Τζανίνα μπήκε στο νοσοκομείο, όπου του έγινε άμεσα επέμβαση καθώς βρήκαν ότι είχε υποσκληρίδιο αιμάτωμα.

Στη συνέχεια, πήρε εξιτήριο, πήγε στο σπίτι του, όπου δημιουργήθηκε ειδικός χώρος για να αναρρώσει. Τελικά, η καρδιά του δεν άντεξε και πέθανε από ανακοπή σήμερα 25 Νοεμβρίου. Δείτε την ανάρτηση της Ole:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments