Αθλητισμός

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Ντέρμπι ανάμεσα σε «ερυθρόλευκους» και Σπόρτινγκ για τον παίκτη

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Ντέρμπι ανάμεσα σε «ερυθρόλευκους» και Σπόρτινγκ για τον παίκτη
Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Ο αριστερός μπακ έχει γίνει «μήλον της Έριδος» ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας.

Ο Ματέους Ρέις μπορεί να είναι σε άσχημη θέση στη Ρίο Άβε, μετά τα καλοκαιρινά γεγονότα που τελικά δεν οδήγησαν στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά ξέρει ότι τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενδιαφέρονται ακόμη για αυτόν.

Μάλιστα, δημοσίευμα της πορτογαλικής «O Jogo» αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ προσφέρει έξτρα μπόνους στον 25χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Ρίο Άβε για να μετακομίσει στην Λισαβόνα και είναι διατεθειμένη να ανοίξει μία θέση στο ρόστερ της για να ενταχθεί από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του φέρεται να έχει το προβάδισμα στις διαπραγματεύσεις από την στιγμή που βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον παίκτη από το περασμένο καλοκαίρι και έχει καταθέσει μία πρόταση της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ, δηλαδή το 1/3 του ποσού που αξίωνε η Ρίο Άβε εκείνη την περίοδο.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Sportime της περασμένης Πέμπτης και την στήλη «Agent Greek», ο παίκτης ζήτησε από την Σπόρτινγκ πολλά χρήματα για να κλείσει η συμφωνία. Η αθλητική εφημερίδα σχολίαζε: «οι δύο πλευρές έχουν επαφές, με τον παίκτη να ξεκαθαρίζει τα «θέλω» του. Τι ζήτησε; 900 χιλιάρικα! Πολύ καλά διαβάσατε. Δεν είναι αυτό το εντυπωσιακό για έναν παίκτη που ούτε το 1/4 αυτών δεν παίρνει τώρα. Το εντυπωσιακό είναι πως εκεί υποστήριξε πως έχει θέσει τον πήχη ο Ολυμπιακός (δεν ισχύει…)».

Είναι, πάντως, φανερό ότι ο Ρέις παίζει το «χαρτί» του Ολυμπιακού για να πιέσει την Σπόρτινγκ να κινηθεί από τώρα. Το συμβόλαιο του παίκτη με τη Ρίο Άβε ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, το καλοκαίρι του 2021, και ως εκ τούτου ο 25χρονος μπακ από τον Ιανουάριο μπορεί να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του.

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν τα βρήκαν με τη Ρίο Άβε για την μεταγραφή του Ματέους Ρέις, λόγω των υψηλών απαιτήσεων της πορτογαλικής ομάδας με συνέπεια ο Βραζιλιάνος να απέχει από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου του. Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, Σίλβα Κάμπος είχε δηλώσει στα τέλη Σεπτεμβρίου ότι ο παίκτης είχε αρνηθεί να παίξει στο ματς με την Γκιμαράες στις 27/9.

Να σημειώσουμε ότι ο Ρέις έχει μόλις δύο συμμετοχές μετά το καλοκαίρι με τη φανέα της Ρίο Άβε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments