Αθλητισμός

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Τι έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του «αιώνιου» ντέρμπι

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Τι έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του «αιώνιου» ντέρμπι
Μπόλονι Παναθηναϊκός: Νέες λεπτομέρειες για ό, τι έγινε στα αποδυτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό μεταφέρει αθλητική εφημερίδα.

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει για το τι συνέβη στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει δηλώσει ότι τα πράγματα τα μεγαλοποίησαν τα ΜΜΕ.

Το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», μεταφέρει ότι υπήρξε και νέα ένταση στο φινάλε του αγώνα και όχι μόνο στο ημίχρονο. Μάλιστα, μιλάει για «δεύτερο χάος». Στη συνέχεια περιγράφει: Ο Βιγιαφάνες έβριζε που έπαιξε στο φτερό και ουχί 10άρι. Ο Μακέντα γιατί δεν του βγαίνει τίποτα. Ο Σένκεφελντ για την σκληρή κριτική από τον προπονητή του. Προπόνηση Δευτέρας. Ο Λάζλο Μπόλονι μαζεύει κόσμο και κοσμάκη. Επιδιώκει να λύσει εσωτερικά το ζήτημα.

Με group therapy. Ούτε συγγνώμες, ούτε τίποτα. Πόσο μάλλον απολογίες παικτών. Και φυσικά ούτε ίχνος από πρόστιμο. Τα υπόλοιπα είναι απλώς για λαϊκή κατανάλωση. Όπως και οι χθεσινές δηλώσεις του Ρουμάνου προπονητή. Το πρόβλημα, δυστυχώς, δεν κρύβεται…».

Τι δήλωσε ο Μακέντα στην κάμερα της Nova

Για το θέμα που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια: «Όταν έχεις μια ομάδα με 40 νέους στα αποδυτήρια, καθένας έχει το δικό του χαρακτήρα. Είναι αναπόφευκτο να μην έχεις διάφορες καταστάσεις έντονες. Αυτό συμβαίνει καθημερινά. Εμένα μου αρέσουν οι παίκτες που έχουν χαρακτήρα. Όμως αυτός ο χαρακτήρας πρέπει να πηγαίνει προς το συμφέρον όλων και του συλλόγου, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κάποιοι μικροί εκνευρισμοί συνέβησαν στο τέλος του αγώνα, αλλά όλα φούσκωσαν λόγω των ΜΜΕ.

Το να γράφεις για σκάνδαλο για να πουλήσεις περισσότερο, είναι κάτι που γίνεται συνέχεια και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Μιλήσαμε ανοιχτά μπροστά σε όλους μέσα στα αποδυτήρια. Κλήθηκαν παίκτες ενώπιον της διοίκησης και πιστεύω πως με την ωριμότητα που τους διακρίνει κατανόησαν πως ίσως ένας άλλος αντιμετώπισης είναι περισσότερο σωστός.

Έχω τη δύναμη όμως να πω ότι όλα αυτά είναι πίσω μας. Μπορεί να εμφανιστούν, βέβαια, νέα, γιατί έτσι είναι η ζωή. Και για μένα και όλο τον κόσμο έχω μια απάντηση: η απάντηση είναι στον αγωνιστικό χώρο και είμαι πεπεισμένος ότι θα τη δώσουν στον αγωνιστικό χώρο».

Για την κατάσταση με τον Γιάννη Μπουζούκη:

«Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Κοιτάζω με προσοχή όλα όσα κάνει ο Μπουζούκης και κάνουμε εξειδικευμένες προπονήσεις, όχι μόνο μαζί του, αλλά με όλους. Γνωρίζω τα στοιχεία όλων των παικτών μου και θα δώσω ένα παράδειγμα, αλλά δεν θα μιλήσω για προβλήματα που πρέπει να μείνουν εσωτερικά. Κάποια στιγμή με ρωτάνε γιατί ο τάδε δεν παίζει, μετά με ρωτάνε γιατί δεν παίζει ο δείνα…

Θα επαναλάβω ότι έχουμε ένα ρόστερ περίπου 40 παικτών και είναι πολλοί για να μπορέσουμε να δώσουμε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Γνωρίζω τα στοιχεία του Μπουζούκη, κοιτάζω με τα μέσα που διαθέτω να σπρώξω προς τα πάνω τους παίκτες μου και κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα τους. Πρέπει οι παίκτες να αποδείξουν αυτά που μπορούν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments