Lifestyle

Ζωή Δημητράκου: Η εκρηκτική εμφάνιση με τον Λευτέρη Πανταζή

Ζωή Δημητράκου: Η εκρηκτική εμφάνιση με τον Λευτέρη Πανταζή
Ζωή Δημητράκου: Αν και εντυπωσίασε με τον χορό της, δεν τα κατάφερε και πολύ καλά στην ερμηνεία.

Ζωή Δημητράκου και Λευτέρης Πανταζής έκαναν μια υπέροχη εμφάνιση στη σκηνή του Just The 2 Of Us στο OPEN το οποίο παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης.

Έτσι λοιπόν, η όμορφη Ελληνίδα καλαθοσφαιρίστρια η οποία διαθέτει ύψος 1,87 μέτρα αν και δεν εντυπωσίασε με την ερμηνεία της, κατάφερε να σαγηνέψει με την αισθησιακή της εμφάνιση τραγουδώντας μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Έλλης Κοκκίνου.

Στην Αφρική με τους «Masai» ταξίδεψαν η Ζωή Δημητράκου και ο Λευτέρης Πανταζής την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό, τραγουδώντας την ομώνυμη επιτυχία της Έλλης Κοκκίνου και φέρνοντας τη… ζούγκλα στο πλατό του Just The 2 Of Us.

Βέβαια, η κριτική επιτροπή δεν έμεινε τόσο ευχαριστημένη. Για παράδειγμα, ο Σταμάτης Φασουλής δεν έμεινε και τόσο ικανοποιημένος. «Νόμιζα ότι είναι εύκολο τραγούδι αλλά εδώ φάνηκε δύσκολο. Σας πρόδωσε», σχολίασε, με τη βαθμολογία τους να ξεπερνά μόλις δύο πόντους την κλίμακα του 20.

Επιπλέον, στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η άποψη της Δέσποινας Βανδή που βρήκε αδύναμη την ερμηνεία της Ζωής. Τουλάχιστον ο Λευτέρης Πανταζής άκουσε θετικά σχόλια αφού η απώλεια των κιλών του ήταν τόσο φανερή που η Δέσποινα του έκανε και ένα κομπλιμέντο στο τέλος.

Ακολουθεί η εμφάνιση της Ζωής Δημητράκου και του Λευτέρη Πανταζή στο πλατό του Just The 2 Of Us:

Πάντως, η πρώην αθλήτρια και παρουσιάστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο show του ΟPEN, για τη συνεργασία της με τον Λευτέρη Πανταζή, αλλά και για τις θυσίες που έκανε την περίοδο που έπαιζε μπάσκετ.

Για το πώς αποφάσισε να μπεις στον… στίβο του «Just the 2 of us», τόνισε πως «για εμένα είναι κάτι περισσότερο από μαραθώνιος. Τραγουδούσα μόνο στο αυτοκίνητο ή στο μπάνιο μου. Όμως ακριβώς επειδή μου δίνεται η ευκαιρία να αναμετρηθώ ξανά με τον εαυτό μου, σε ένα καινούργιο στοίχημα, αποφάσισα να απαντήσω θετικά στο Just The 2 Of Us».

«Είναι πρωτόγνωρη αλλά πολύ όμορφη εμπειρία. Την έχει κάνει τόσο ενδιαφέρουσα ο δάσκαλος μου, Λευτέρης Πανταζής. Παραδίδει μαθήματα για το πώς είναι ένας πραγματικός σταρ. Συμπεριφέρεται με εκπληκτική ευγένεια σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του», συνέχισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments