Αθλητισμός

ΑΕΚ Αργύρης Γιαννίκης: Ακούστηκε το όνομά του αλλά η Ένωση δεν έχει κάνει ούτε βασική κίνηση

ΑΕΚ Αργύρης Γιαννίκης: Ακούστηκε το όνομά του αλλά η Ένωση δεν έχει κάνει ούτε βασική κίνηση
ΑΕΚ Αργύρης Γιαννίκης: Μπορεί να ακούστηκε τις τελευταίες μέρες σαν πιθανός αντικαταστάτης του Καρέρα, αλλά όπως φαίνεται η Ένωση δεν το σκέφτεται σοβαρά ως ενδεχόμενο.

Η ήττα από τη Ζόρια προβλημάτισε την Ένωση και το όνομα του Γιαννίκη άρχισε να εμφανίζεται σε δημοσιεύματα ως μία πιθανή εναλλακτική. Η δυσαρέσκεια για την πορεία της ομάδας, πριν και από το ματς με την Τρίπολη, είχε αρχίσει να αγγίζει τον Μάσιμο Καρέρα που όπως φαίνεται ήθελε να πάρει το αίμα το πίσω και φρόντισε να δώσει το μήνυμα στους παίκτες πριν την σέντρα με τον Αστέρα.

Ωστόσο σύμφωνα με τη SporTime ανεξαρτήτως του τι σκέψεις υπάρχουν για τον Καρέρα, ο Γιαννίκης που γράφτηκε και κυκλοφόρησε το όνομα του ως υποψήφιος διάδοχος του Ιταλού, όντως αρέσει σε υψηλόβαθμα κλιμάκια της Ένωσης, αλλά ως εκεί. Ούτε επαφή έχει γίνει, ούτε καν background check.

Η επαναφορά με τον Αστέρα Τρίπολης

Η ΑΕΚ ωστόσο έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ίσως την καλύτερη της χρονιάς, παίρνοντας την νίκη με 1 – 2. Σύμφωνα με το eretikos.gr, ο Μάσιμο Καρέρα μετά την ήττα από τη Ζόρια, αισθάνθηκε όπως και οι παίκτες μεγάλη πίεση. Για τον Ιταλό, ωστόσο η πίεση ήταν μεγαλύτερη καθώς  κατάλαβε ότι είχε λάθος επιλογές και αποφάσεις στο ματς της περασμένης Πέμπτης.

Τελικά οι «κιτρινόμαυροι» έβγαλαν τρομερή αντίδραση και ενέργεια στο γήπεδο της Τρίπολης κι αυτό αποτυπώθηκε πλήρως, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Και ο Μάσιμο Καρέρα είχε φροντίσει πριν το ματς να κάνει μία επική ομιλία στα αποδυτήρια της Αρκαδίας. Κάτι που δεν συνηθίζει και προκάλεσε εντύπωση.

Λίγο πριν τη σέντρα, λοιπόν, ο Μάσιμο Καρέρα… ντόπαρε ψυχολογικά τους παίκτες τους, με επική ομιλία στα αποδυτήρια του «Θ. Κολοκοτρώνης».

«Είμαι εδώ εγώ. Ήρθα για να κερδίσω. Και θα κερδίσω. Είναι μία μάχη. Είστε μαζί μου σε αυτή τη μάχη; Είστε έτοιμοι να κερδίσουμε; Φωνάξτε να ακούσω!» είπε ο Ιταλός προπονητής. Και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ… μία γροθιά απάντησαν «Ναι!», με τον ίδιο να απαντά «Πάμε έξω να το δείξουμε!». Και όλα τα υπόλοιπα φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο στην Τρίπολη με την ΑΕΚ να παίρνει μία πολύ σημαντική νίκη με 1-2 και σκόρερ τους Λιβάια-Ανσαριφάρντ, για να παραμείνει έτσι ψηλά στην βαθμολογία της Super League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments