Αθλητισμός

Μίικο Αλμπορνόζ ΑΕΚ: Ξανά για τον Χιλιανό η Ένωση

Μίικο Αλμπορνόζ ΑΕΚ: Ξανά για τον Χιλιανό η Ένωση
Μίικο Αλμπορνόζ ΑΕΚ: Δημοσιεύματα θέλουν την Ένωση να εξετάζει και πάλι την περίπτωση του έμπειρου αμυντικού.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η ΑΕΚ ενισχύθηκε σημαντικά σε όλες τις θέσεις προκειμένου να έχει ο Μάσιμο Καρέρα ένα πλήρες ρόστερ. Φέτος, και λόγω της πανδημίας η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι κοντά σε σχέση με του καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει ότι όποια κενά έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ μπορούν να καλυφθούν σχετικά νωρίς. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν εντοπίσει πρόβλημα στα άκρα της άμυνας. Τόσο αριστερά όσο και στα δεξιά.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχει ο Εμάνουελ Ινσούα, ο Έντερ Λόπεζ και ο νεαρός Μιτάι. Ο Αργεντινός έχει πάρει τη φανέλα βασικού και μπορεί να δώσει συγκεκριμένα πράγματα στην ομάδα του. Στο ρεπρτόριο του δεν υπάρχουν πολλά ανεβάσματα ούτε σέντρες ακριβείας. Αντίθετα ο Πορτογάλος είναι καλύτερος στο επιθετικό παιχνίδι, αλλά έχει σημαντικές αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι. Μάλιστα πολλοί πιστεύουν ότι μετά τον τραυματισμό που δεν επανήλθε ποτέ στα δικά του στάνταρ.

Γράφουν ξανά για Αλμπορνόζ

Στην ΑΕΚ έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση αριστερού μπακ σε λίγες ημέρες. Θεωρείται δύσκολο να γίνει κάποια αγορά και όποιος παίκτης θα έρθει θα είναι με δανεισμό ή ελεύθερη μεταγραφή. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει προταθεί και η περίπτωση του έχει εξεταστεί είναι ο Μιίκο Αλμπορνόζ. Πρόκειται για τον έμπειρο μπακ από τη Χιλή που έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στη Σουηδία.

Στο φερόμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ αναφέρεται μάλιστα και Μέσο της Χιλής, σημειώνοντας πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Ένωσης, αλλά και της σουηδικής ΑΪΚ Στοκχόλμης. Ο 30χρονος διεθνής Χιλιανός μπακ, είναι άλλωστε κάτοχος σουηδικού διαβατηρίου και κυκλοφορεί ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν αποχώρησε από το Ανόβερο.

Φυσικά ορθάνοιχτο παραμένει το ενδεχόμενο απόκτησης και ενός παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας. Στα δεξιά δεν υπάρχει ξεκάθαρη πρώτη επιλογή καθώς οι Μπακάκης, Παουλίνιο και Βασιλαντωνόπουλος έχουν μοιραστεί τα φετινά παιχνίδια. Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παίξει στο εξωτερικό, ενώ ο Πορτογάλος δεν έχει πείσει με την απόδοση του. Ο τρίτος της παρέας φαντάζει ο πιο ασφαλείς αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments