Lifestyle

Οι αδερφές Χάρλει φορούν το μαγιό τους και αναστατώνουν το Instagram

Οι αδερφές Χάρλει φορούν το μαγιό τους και αναστατώνουν το Instagram
Η γνωστή ηθοποιός και η αδερφή της έχουν βαλθεί να τρελάνουν τους ακολούθους τους.

Μπορεί να βρίσκεται στην ηλικία των 55, όμως η Λίζ Χάρλει συνεχίζει να ποζάρει μαζί με την αδερφή της φορώντας μαγιό και να ανεβάζει τις φωτογραφίες στο Instagram. Και πολύ καλά κάνει θα πούμε εμείς, αφού το κορμί της είναι καλογυμνασμένο, διαθέτει τις τέλειες αναλογίες και μπορεί να αναδειχθεί εξαιρετικά ακόμη και το πιο αποκαλυπτικό μπικίνι.

Αυτή τη φορά, η Λιζ Χάρλει επιστράτευσε τη μεγαλύτερη, κατά ένα χρόνο, αδελφή της, Κέιτ. Οι δυο τους φωτογραφίζονται στο Instagram προωθώντας τη σειρά μαγιό Elizabeth Hurley Beach, ενώ η ηθοποιός εξηγεί στη λεζάντα της ανάρτησης ότι η φωτογραφία τους είναι από το lockdown του φετινού καλοκαιριού. «Μεγαλώνοντας, ντυνόμασταν πάντα με τα ίδια ρούχα, αλλά σε ροζ ή μπλε, και μας αρέσει πολύ να το ξανακάνουμε» γράφει η Βρετανίδα που ποζάρει με μπικίνι σε ροζ απόχρωση και η αδερφή της σε γαλάζια.

Η ανάρτησή της:

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Λιζ Χάρλει βάζει “φωτιά” στα social media.

Συχνά πυκνά αναρτά φωτογραφίες πιο αποκαλυπτικές φορώντας μόνο τα απαραίτητα όπως για παράδειγμα σε αυτή που ακολουθεί, όπου η ηθοποιός φοράει μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της και ένα ανοιχτό λευκό ρομπάκι, «παίζοντας» με τον φωτογραφικό φακό την ώρα που έχει ξαπλώσει στον καταπράσινο κήπο του σπιτιού της και έχει κλείσει τα μάτια της με τον λαμπερό ήλιο να «ντύνει» όλο της το κορμί.

Μάλιστα, η εν λόγω… επίμαχη φωτογραφία συναγωνίζεται μια αντίστοιχη εικόνα της που είχε δημοσιεύσει περίπου στις αρχές του καλοκαιριού στο αγαπημένο της Instagram. Η φωτογραφία της τότε είχα μαζέψει πάνω από 184 χιλιάδες likes ενώ η συγκεκριμένη έχει μαζέψει παραπάνω από 166 χιλιάδες, μολονότι και στις δύο αναρτήσεις τα σχόλια έχουν πέσει «βροχή».

svg%3E

Για όσους τυγχάνει να μην την γνωρίζουν, η Λίζ Χάρλει είναι Αγγλίδα ηθοποιός, επιχειρηματίας και μοντέλο. Στη δεκαετία του 1990, έγινε γνωστή ως η φίλη του Χιου Γκραντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments