Αθλητισμός

Βασίλης Σπανούλης: “Με γεμίζουν τιμή τα λόγια του Γιάννη, μακάρι να παίζαμε μαζί στην Εθνική”

Βασίλης Σπανούλης: “Με γεμίζουν τιμή τα λόγια του Γιάννη, μακάρι να παίζαμε μαζί στην Εθνική”
Βασίλης Σπανούλης: O Αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα.

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη στο COSMOTE TV και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που αφορούν το μπάσκετ. Φυσικά μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη με τον οποίο έχει ιδιαίτερη σχέση όπως έχει φανεί και από τις πρόσφατες συναντήσεις τους. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανταπόδωσε τα σχόλια του Greek Freak και δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να έχουν αγωνιστεί μαζί στην Εθνική ομάδα σε κάποια μεγάλη διοργάνωση.

“Πάντα είχαμε μια εξαιρετική σχέση σεβασμού και μακάρι να παίζαμε παραπάνω χρόνια μαζί στην Εθνική και να το ευχαριστηθούμε παραπάνω. Θα ήταν και πολύ τιμητικό για μένα και μακάρι να παίζαμε μαζί και να φέρναμε επιτυχίες για την εθνική ομάδα”, ήταν τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη και στη συνέχεια σχολίασε τον χαρακτηρισμό “Κόμπι της Ευρώπης” όπως τον αποκάλεσε ο Γιάννης:

“Με γεμίζουν τιμή τα λόγια του Γιάννη, είναι δύο φορές MVP του ΝΒΑ, κι όταν μιλάει κάποιος μικρότερος σε ηλικία από μένα με αυτό τον τρόπο, για μένα αποτελεί παράσημο. Ο Γιάννης πιστεύω με αποκάλεσε έτσι για θέμα νοοτροπίας και νικητή. Για αυτό το είπε. Στον κόσμο αρέσει να κάνει συγκρίσεις. Μας αρέσει να προβάλλουμε το αρνητικό. Για να πετύχεις πρέπει να είσαι πολύ σκληρός σωματικά και πνευματικά για αντέχεις να μπορείς να κάνεις αυτοκριτική και να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη”.

Το ενδεχόμενο επιστροφής στην Εθνική

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μια φημολογία για επιστροφή της παλιάς φουρνιάς στην Εθνική ομάδα. Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα και δεν έκλεισε εντελώς την πόρτα της Εθνικής.” Όταν παίρνω μία απόφαση είναι πάντα συνειδητή. Με ιντριγκάρει να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες για μένα, την χώρα μου και τα παιδιά μου.

Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει να παίζω με την Ελλάδα και θα ήθελα να με δουν. Παρά το γεγονός ότι δεν έζησα καλά στην Εθνική ομάδα, θέλω να τους δώσω το καλό παράδειγμα. Θα τα βάλω όλα κάτω και θα αποφασίσω μαζί με την οικογένειά μου. Αν το αποφασίσω θέλω να το πετύχω. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα παιδιά αν δεν ξέρω τι θα κάνω εγώ. Αυτή την στιγμή δεν το σκέφτομαι, θα γίνει όταν έρθει η ώρα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments