Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Μακ: Αδιάβαστοι οι «πράσινοι» σε σχέση με τους κανονισμούς της Euroleague

Παναθηναϊκός Μακ: Αδιάβαστοι οι «πράσινοι» σε σχέση με τους κανονισμούς της Euroleague
Παναθηναϊκός Μακ: Το «τριφύλλι» την «πάτησε» στη Γαλλία όσον αφορά τη συμμετοχή του Αμερικανού γκαρντ.

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο γνώρισε βαριά ήττα από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία, αλλά αρνητική εντύπωση προκάλεσε ότι πιάστηκε αδιάβαστος για τη συμμετοχή του Σέλβιν Μακ.

Όπως σημειώνει το trifilara.gr, στους «πράσινους» θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι ανάλογη περίπτωση υπήρξε και στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τη Βιλερμπάν, όταν η Euroleague δεν επέτρεψε τη συμμετοχή του Τζόνι Ο’ Μπράιαντ με τους Σέρβους, παρότι ούτε σε αυτή την αναμέτρηση είχε ανοιχτεί φύλλο αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, το ματς είχε κανονικά προγραμματιστεί για τις 15 Οκτωβρίου. Ο Αμερικανός σέντερ αποκτήθηκε στις 19 του ίδιου μήνα, λίγες μέρες μετά δηλαδή, με αποτέλεσμα βάσει του κανονισμού της Euroleague να μην επιτρέπεται στον Ερυθρό Αστέρα η συμμετοχή του Ο’ Μπράιαντ στο παιχνίδι κόντρα στη Βιλερμπάν, που διεξήχθη τελικά στις 11 Νοεμβρίου.

Ανάλογη είναι και η περίπτωση του Μακ, με τον Αμερικανό γκαρντ να μην έχει αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό την 3η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί κανονικά το ματς.

Εν τω μεταξύ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο από το απόγευμα της Τετάρτης (2/12) ο Παναθηναϊκός, για το αυριανό ματς με την Αρμάνι (3/12 στις 21:45) για την 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο Γιώργος Βόβορας είπε: «Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικό επιθετικό ταλέντο. Θα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι, όπου κάναμε πολύ κακή εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι μια ομάδα που διαθέτει από τους καλύτερους παίκτες στο pick-and-roll στη φετινή Euroleague με πολύ καλό passing game. Σίγουρα, θα είναι πολύ σημαντική η αντιμετώπισή μας στο pick-and-roll και στην προσωπική άμυνα».

Ο Λεωνίδας Κασελάκης, από την πλευρά του, παραδέχθηκε πως: «Στον αγώνα με την Αρμάνι θα πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι απέναντι στη Βιλερμπάν. Το βέβαιο με την Euroleague, όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια, είναι ότι πρέπει να έχεις… κοντή μνήμη. Ούτε τα θετικά ούτε τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να σου μένουν στο μυαλό. Πρέπει να διαγράφεις το προηγούμενο και να πηγαίνεις στο επόμενο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments