Αθλητισμός

Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Ολλανδικές «Σειρήνες» για τον νεαρό άσο του «τριφυλλιού»

Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Ολλανδικές «Σειρήνες» για τον νεαρό άσο του «τριφυλλιού»
Μπουζούκης Παναθηναϊκός: Ομάδα από την Eredivisie φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον νεαρό διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ο Γιάννης Μπουζούκης περνάει δύσκολα τελευταία στον Παναθηναϊκό και πολλοί σκέφτονται ότι χρειάζεται μια αλλαγή για να βρει τον καλό του εαυτό. Εν τω μεταξύ, φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον πάικτη από την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον για τον νεαρό μεσοεπιθετικό προέρχεται από ομάδα του ολλανδικού πρωταθλήματος, η οποία «τσεκάρει» τον Έλληνα ποδοσφαιριστή τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα SportDay, μέχρι στιγμής, δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρ’ όλα αυτά, το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και… ζωηρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα τον προσεχή Ιανουάριο, με τους «πράσινους» να είναι «ανοιχτοί» σε ενδεχόμενη παραχώρηση του Μπουζούκη με τη μορφή δανεισμού.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Λάζλο Μπόλονι είχε αναφερθεί στο τι συμβαίνει με τον Γιάννη Μπουζούκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Τζουάννη και τα κανάλια Novasports. Ο Ρουμάνος προπονητής αναφέρθηκε στον αγωνιστικό παραγκωνισμό του Γιάννη Μπουζούκη και στους λόγους που ο ταλαντούχος μέσος του Παναθηναϊκού έχει μείνει το τελευταία διάστημα εκτός αγωνιστικών πλάνων.

«Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Κοιτάζω με προσοχή όλα όσα κάνει ο Μπουζούκης και κάνουμε εξειδικευμένες προπονήσεις, όχι μόνο μαζί του, αλλά με όλους. Γνωρίζω τα στοιχεία όλων των παικτών μου και θα δώσω ένα παράδειγμα, αλλά δεν θα μιλήσω για προβλήματα που πρέπει να μείνουν εσωτερικά.

Κάποια στιγμή με ρωτάνε γιατί ο τάδε δεν παίζει, μετά με ρωτάνε γιατί δεν παίζει ο δείνα… Θα επαναλάβω ότι έχουμε ένα ρόστερ περίπου 40 παικτών και είναι πολλοί για να μπορέσουμε να δώσουμε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Γνωρίζω τα στοιχεία του Μπουζούκη, κοιτάζω με τα μέσα που διαθέτω να σπρώξω προς τα πάνω τους παίκτες μου και κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα τους. Πρέπει οι παίκτες να αποδείξουν αυτά που μπορούν», ανέφερε ο Μπόλονι για τον Μπουζούκη.

Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Μπουζούκης έχει 5 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα της Super League, χωρίς όμως να έχει βρει δίχτυα ή να μοιράσει κάποια ασίστ σε συμπαίκτη του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments