Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στο «Καραϊσκάκης» ως το 2024 οι Σισέ, Μπα, Καμαρά

Ολυμπιακός: Στο «Καραϊσκάκης» ως το 2024 οι Σισέ, Μπα, Καμαρά
Ολυμπιακός: Τη φανέλα με τον δαφνοστεφανομένο έφηβο θα φορούν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια οι τρεις Αφρικανοί.

Στο Λιμάνι ως το 2024 θα παραμείνουν οι Αφρικανοί άσοι, που έχουν εντυπωσιάσει τους “ερυθρόλευκους” με τις εμφανίσεις τους. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τους Σισέ, Μπα και Καμαρά και γι’ αυτό τον λόγο τους επιβράβευσαν με νέα συμβόλαια και μάλιστα με αυξημένες αποδοχές.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μάντι Καμαρά αποκτήθηκε με περίπου μισό εκατομμύριο από την Αζαξιό, τον Ιανουάριο του 2018 και ξεκίνησε να παίζει για λογαριασμό του Ολυμπιακού τον Ιούνιο του ίδιου έτους. Μάλιστα με τα “ερυθρόλευκα” πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Champions League κόντρα στη Μαρσέιγ.  Το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2023.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, Πάπε Αμπού Σισε, βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το 2017. Αυτή είναι η τρίτη επέκταση συμβολαίου του με την ομάδα του Πειραιά. Το προηγούμενο έληγε το 2022. Ο Ουσεϊνού Μπα, που ήταν από τους χαμηλότερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, έχει συμβόλαιο που λήγει το 2023. Η διοίκηση ωστόσο τον θέλει στον “Καραϊσκάκης” αναγνωρίζοντας τη δουλειά, τη βελτίωση και τη αφοσίωσή του.

Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανανεώσει και ο Μάριο Βρουσάι, με τον οποίο υπάρχει οριστική συμφωνία για νέο συμβόλαιο 4 ετών.

Σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, ο Βρουσάι έχει συμφωνήσει με το λιμάνι για να παραμείνει κάτοικος Ρέντη μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ενώ μόνο τα εντελώς τυπικά μένουν για να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ελληνική ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Είναι φανερό πως ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον Μάριο Βρουσάι, προκειμένου οι δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει, θα έχει αυξημένες αποδοχές σε σχέση με το προηγούμενο, που ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι. Όσο για την ανανέωσή του, αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τις γιορτές.

Ο Βρουσάι έκανε το ντεμπούτο του στη Super League με τον Ολυμπιακό στις 16 Απριλίου 2018, σε έναν αγώνα εναντίον της Κέρκυρας. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του “Καραϊσκάκης” στο 78ο λεπτό του αγώνα, ως η τρίτη αλλαγή του προσωρινού προπονητή του Ολυμπιακού, Χρήστου Κόντη, και αντικατέστησε τον Βέλγο διεθνή, Κέβιν Μιράλας. Εννέα λεπτά αργότερα, σημείωσε το πρώτο γκολ της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του, ύστερα από ασίστ του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments