Αθλητισμός

Πέπε Ολυμπιακός: Δυσαρεστημένοι στου Ρέντη με τον παίκτη

Πέπε Ολυμπιακός: Δυσαρεστημένοι στου Ρέντη με τον παίκτη
Πέπε Ολυμπιακός: Ο 23χρονος δεν έχει ικανοποιήσει τον Πέδρο Μαρτίνς.

Πήγε στον Πειραιά ως ο παίκτης που θα δώσει λύσεις στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Ολυμπιακού από πίσω. Ως ο παίκτης που θα μπει στη θέση -όσο αυτό είναι εφικτό- του Γκιγιέρμε. Ωστόσο, οι προσδοκίες των “ερυθρολεύκων” διαψεύστηκαν, αφού ο Πέπε δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αποδείξει εντός αγωνιστικού χώρου τι αξίζει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς το περασμένο καλοκαίρι έκανε ότι περνά από το χέρι του για να κάνει παίκτη του τον Πορτογάλο μέσο, αλλά όπως δείχνουν οι εμφανίσεις του εντός αγωνιστικού χώρου, μάλλον έκανε λάθος επιλογή. Ο 23χρονος “κολυμπά” σε ρηχά νερά και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τον τεχνικό του Ολυμπιακού. Συγχρόνως, όπως αναφέρει η FORZA δημιουργεί μουρμούρα στους ιθύνοντες και τους μελαγχολεί όταν σκέφτονται το ποσό που έβγαλαν από τα ταμεία τους για την μεταγραφή του.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός ήρθε στον Ολυμπιακό το Σεπτέμβριο από τη Βιτόρια Γκιμαράες. Γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1997 στο Σατάο της Πορτογαλίας. Σε μικρή ηλικία βρέθηκε στην ακαδημία της Μπενφίκα, έπαιξε στη Β’ ομάδα, δόθηκε δανεικός σε Εστορίλ και Βιτόρια Γκιμαράες, η οποία τελικά τον απέκτησε. Έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του 78 φορές (8 γκολ), καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ξεκινώντας από την U15 φτάνοντας και μέχρι την U21″.

“Χωρίζει” με Σουντανί:

Παράλληλα, ακόμη ένας παίκτης προβληματίζει τους Πειραιώτες. Πρόκειται για τον Ελ Αρμπί Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος από τη στιγμή που η ατυχία τον συνάντησε τον περασμένο Φεβρουάριο, δεν είναι ξανά ο ίδιος. Στον Ολυμπιακό λοιπόν, πήραν την απόφαση να τον αποδεσμεύσουν.  Όπως αναφέρει η στήλη Παρασκήνια στο Sportime του Σαββάτου, ο 33χρονος Αλγερινός το έχει πάρει χαμπάρι. Το βγάζει και με τη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια. Άλλωστε, ήδη ο ατζέντης του έχει ενημερωθεί από τον σύλλογο πως έχει το ελεύθερο να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Απρίλιο ο ίδιος ο Χιλάλ Σουντανί είχε αναφερθεί στην άσχημη ψυχολογία του μετά τον τραυματισμό του και στην αποφασιστικότητά του να επιστρέψει πιο δυνατός, στο πλαίσιο συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στο ηλεκτρονικό περιοδικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Δεν θα σηκώσω ψηλά τα χέρια τώρα, θα γυρίσω πιο δυνατός και έτοιμος για την επόμενη σεζόν. Εξάλλου θα έχουμε και την επόμενη σεζόν ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα μας», είχε πει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments