Video

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Μετά από μήνες απομόνωσης, ζαλιζόμουν και δεν μπορούσα κιόλας να αναπνεύσω

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Μετά από μήνες απομόνωσης, ζαλιζόμουν και δεν μπορούσα κιόλας να αναπνεύσω
Νάσος Παπαργυρόπουλος: Μίλησε μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του στο Just The 2 Of Us, αλλά και για το ταξίδι αυτογνωσίας που έκανε.

Καλεσμένος στο «The 2night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ο οποίος έδωσε συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για τη συμμετοχή του στο σόου του Νίκου Κοκλώνη «Just The 2 Of Us» στο Open ενώ αναφέρθηκε και στο πώς συνήθισε την καθημερινότητα, μετά από τόσους μήνες απομόνωσης στο Survivor.

«Μου είχε γίνει πρόταση για σίριαλ, όταν είχα βγει από τα ριάλιτι κι από αυτά που έγινα αρκετά πιο γνωστός, αλλά εγώ εκείνη την στιγμή της ζωής μου δεν ήμουν ικανός να τα φέρω εις πέρας. Περνούσα διάφορες φάσεις που δεν μου είχαν συμβεί ξανά. Δηλαδή μετά από πέντε με έξι μήνες απομόνωσης, όταν άρχισα να βγαίνω έξω και να πηγαίνω σε πολυσύχναστους χώρους, ζαλιζόμουν από τη βαβούρα, τις πολλές κινήσεις και συνομιλίες. Με έπιανε μια ζαλάδα και δεν μπορούσα κιόλας να αναπνεύσω. Οπότε φοβόμουν στην αρχή μην μου συμβεί κάτι τέτοιο. Μου πήρε τρεις μήνες να το ξεπεράσω, το ξεπέρασα μόνος και εργάστηκα με τον εαυτό μου. Ήξερα ότι ήταν κάτι ψυχοσωματικό και πέρασε».

Συζητώντας για τη συμμετοχή του στο Just The 2 Of Us, ο Γρηγόρης πρότεινε στον Νάσο Παπαργυρόπουλο να μπει στη «Φάρμα» αφού του αρέσουν τα ριάλιτι. «Θα το παρουσιάσεις εσύ; Γιατί πολύ το λες», του αντιγύρισε ο Νάσος. «Θα μπορούσες να παρουσιάσεις ένα τέτοιο παιχνίδι;» ξαναρώτησε ο Αρναούτογλου. «Θα ήθελα να γίνω παρουσιαστής. Απορώ που δεν μου έχουν κάνει πρόταση να παρουσιάσω κάτι», είπε ο Νάσος. «Η πρότασή σου ακούστηκε. Παρακαλώ πολύ αν γίνει η Φάρμα ένας από τους ανθρώπους που θέλουν να την παρουσιάσουν είναι ο Νάσος» είπε με νόημα ο Γρηγόρης.

Στην υπόλοιπη συζήτηση, ο Νάσος εξήγησε ότι η υποκριτική ήταν το πρώτο σκαλοπάτι για την αυτογνωσία. Μιλώντας για τη διαφορά ανάμεσα στα ταξίδια εσωτερικής αναζήτησης στο Θιβέτ και το Λος Άντζελες και αν υπήρξε κόντρα σάρκας και πνεύματος είπε: «Ό,τι θέλεις το βρίσκεις όταν ψάχνεις. Σίγουρα υπάρχουν πολλά εμπόδια αλλά σε κάνουν καλύτερο», είπε. Έχει βρεθεί σε πάρτι του Χιου Χέφνερ αλλά «δεν με κάλυπτε ο τρόπος ζωής της Αμερικής για αυτό δεν έμεινα. Ευλογώ τον Θεό και την οικογένειά μου που πήγα γιατί με έκανε να αντιληφθώ πράγματα», σχολίασε.

«Λίγο τραγουδούσα. Τώρα καλούμαι να είμαι πιο πολύ τραγουδιστής. Στην αρχή δεν αγχωνόμουν, μετά άρχισα να το βλέπω πιο επαγγελματικά», είπε. Για το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει μέσα στα μαγαζιά με τραγουδιστές λόγω του πατέρα του, του Αργύρη Παπαργυρόπουλου, αστειεύτηκε λέγοντας: «Αν ήθελα να γίνω τραγουδιστής θα μπορούσα πολύ εύκολα να γίνω κι ας μην είχα καθόλου φωνή λόγω του πατέρα μου. Δεν ήθελα, όχι επειδή ήταν ένας  εύκολος δρόμος. Απλά δεν το ένιωθα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments