Αθλητισμός

Ομόνοια – ΠΑΟΚ: Προβληματισμένος ο Γκαρσία με τους παίκτες του

Ομόνοια – ΠΑΟΚ: Προβληματισμένος ο Γκαρσία με τους παίκτες του
Ομόνοια - ΠΑΟΚ: Να πάρει αποφάσεις άμεσα καλείται ο τεχνικός του "δικεφάλου του Βορρά".

Καθόλου ικανοποιημένος δεν είναι από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την Ομόνοια ο Πάμπλο Γκαρσία. Δεν είναι μόνο η ήττα (2-1) αλλά και η εικόνα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Παρά τις εντολές που είχε δώσει στην ανάπαυλα, για τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να αντιδράσουν και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ,  ο Ουρουγουανός διαπίστωνε, πως τίποτα δεν λειτουργούσε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να χάνει ο ΠΑΟΚ την ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι.

Ενδεικτικό της όλης ψυχολογίας που διακατείχε τον 43χρονο τεχνικό, είναι πως στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, δεν σηκώθηκε καν από τον πάγκο του για να «φωνάξει» στους παίκτες και τις οδηγίες τις έδινε μέσα από αυτόν. Όπως σημειώνει και η Metrsosport,  ο Γκαρσία πρέπει να πάρει αποφάσεις, άμεσα, καθώς σε αυτόν δόθηκε η εντολή για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ και η ανάταξη της ομάδας, είναι επιβεβλημένη.

Τι είδαμε λοιπόν στο ΓΣΠ;

Στην Κύπρο και το ΓΣΠ ο “δικέφαλος του Βορρά” γνώρισε την ήττα (2-1) από την Ομόνοια και σε συνδυασμό με την απόδραση της Αϊντχόφεν από τη Γρανάδα αποχαιρέτησε την Ευρώπη για την τρέχουσα σεζόν. Ο Κακουλλής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 9′, ο Τζόλης μετά από πανέμορφη ομαδική προσπάθεια ισοφάρισε σε 1-1 στο 39′, αλλά το ανόητο πέναλτι του Καντουρί στον Λοΐζου και η εύστοχη εκτέλεση του Γκόμεθ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Για την Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ) έπαιξαν οι: Φαμπιάνο, Κούσουλος, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο (59′ Λέτσιακς), Λοΐζου (85′ Ασαντέ), Τζιωνής, Γκόμες (59′ Κούσουλος), Κακουλλής (21′ λ.τρ Σεχού), Σενέ (59′ Ντούρις).

Για τον ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία) έπαιξαν οι: Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ (46′ Γιαννούλης), Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Σβαμπ (46′ Μουργκ) , Τσιγγάρας (79′ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι.

Πάντως ο Γκαρσία φαίνεται πως πήρε το μάθημα του, αφού στο σημερινό παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Super League κόντρα στον Αστέρα προχώρησε σε αλλαγές, επιλέγοντας μάλιστα να αφήσει εκτός τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Η απουσία δεν αποδίδεται ούτε σε τραυματισμό, αλλά ούτε και σε λόγους ροτέισον. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Live Sport, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός δεν έχει αφήσει καθόλου ικανοποιημένο τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος διακρίνει έναν ποδοσφαιριστή χωρίς κίνητρο, που δεν βοηθά καθόλου ερχόμενος από τον πάγκο. Μάλιστα φημολογείται έντονα πως ο Ουρουγουανός τεχνικός μπορεί να εισηγηθεί την αποδέσμευση του Μπίσεσβαρ, όπως και του Εσίτι (που πάντως ελλείψει επιλογών είναι στην αποστολή), εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments