Video

Μαρία Σολωμού: Η εξομολόγηση για τις πρώην σχέσεις της – Αναρωτιέμαι πώς γίνεται να ήμουν μαζί του

Μαρία Σολωμού: Η εξομολόγηση για τις πρώην σχέσεις της – Αναρωτιέμαι πώς γίνεται να ήμουν μαζί του
Μαρία Σολωμού: Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι στο κομμάτι των σχέσεων δεν μπορεί να φανταστεί να είναι με έναν άνθρωπο για πάντα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε, πριν από μερικές ημέρες τη Μαρία Σολωμού στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του στο «The 2Νight Show». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία της με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Ζαρίφη στις «Roomies», αλλά και για τα καινούρια πράγματα που μαθαίνει ως παρουσιάστρια της εκπομπής.

Αρχικά αναφέρθηκε στην αναστάτωση που έπαθε όταν έμαθε ότι η Κατερίνα Ζαρίφη είναι θετική στον κορωνοϊό. «Όταν έμαθα ότι η Κατερίνα έχει κορωνοϊό, με έπιασε πανικός. Εσωτερικός, κυριλέ πανικός. Λέω, εντάξει το αντιμετωπίζουμε και είμασταν σίγουρες ότι το έχουμε και εγώ και η Ντορέττα».

«Με το που το έμαθα, άρχισα να σκέφτομαι εάν πήγα στη μαμά μου, αν είχα πάει στον Αλέξανδρο, αν είχα κάνει ένα φίτινγκ και είχα έρθει σε επαφή εκείνη την εβδομάδα με τον περισσότερο κόσμο που έχω έρθει σε όλη την καραντίνα. Βέβαια, επειδή ήξερα ότι είχα πολλά τέτοια ραντεβού, πήγα παντού με μάσκα οπότε ήμουν σε ένα κομμάτι ήσυχη ότι δεν θα τους έχω κολλήσει», συμπλήρωσε.

Αφού εξήγησε ότι η πρώτη καραντίνα της έκανε καλό γιατί πέρασε «ονειρικά» μίλησε για τις ανθρώπινες σχέσεις, ένα θέμα που συζητά έντονα στο podcast της. «Όταν ψάχνεις κάτι και είσαι πάρα πολύ focus σε αυτό δεν σου έρχεται» είπε εξηγώντας γιατί δεν έρχεται μία σχέση στους ανθρώπους που τη θέλουν.

«Τα τελευταία 17 χρόνια ήμουν συνεχώς σε σχέση. Είναι τυχαίο. Το όνειρό μου είναι να είμαι μόνη. Μενταλιτέ single. Είχα πάντα είχα σοβαρό σύνδρομο ανεξαρτησίας. Είναι τυχαίο. Μου έχει συμβεί να έχω ομολογήσει σε σύντροφό μου ότι έχω ερωτευτεί κάποιον άλλον. Έχω τιμωρηθεί γι’ αυτό γιατί δεν έπρεπε να το κάνω. Αυτά γυρνάνε με έναν τρόπο», σχολίασε η Μαρία Σολωμού. «Θέλω να επαναπροσδιορίσω στο μυαλό μου τι πάει να πει σχέση για μένα. Πραγματικά το τερμάτισα. Θα ήθελα κάτι που να είναι στη φόρμα τη δική μου. Θα αλλάξω το μοτίβο των σχέσεων».

Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι στο κομμάτι των σχέσεων δεν μπορεί να φανταστεί να είναι με έναν άνθρωπο για πάντα. «Με την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα λέω, όχι με έναν άνθρωπο, ποτέ. Δεν μπορώ να φανταστώ το, για πάντα. Αυτή τη στιγμή δεν την έχω αυτή τη λογική. Είμαστε άνθρωποι και αλλάζουμε. Εγώ όταν σκέφτομαι παλιές μου σχέσεις και τις βλέπω μετά από χρόνια αναρωτιέμαι πώς γίνεται να ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και να έφαγα χρόνια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments