Αθλητισμός

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Ρουμάνου στον Μολό – Γιατί «κόπηκε» ο Ιωαννίδης

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Ρουμάνου στον Μολό – Γιατί «κόπηκε» ο Ιωαννίδης
Μπόλονι Παναθηναϊκός: Ο Γάλλος δεν φαίνεται να υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει την ηρεμία του μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο αθηναϊκό νέρμπι και τώρα μπορεί να «χτίσει» πάνω σε αυτή την κατάσταση. Κάποιοι παίκτες πάντως έχουν πάρει τα μηνύματά τους από τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε επιλέξει 22 παίκτες στην αρχική αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, «κόβοντας» τελικά λίγη ώρα πριν από τη σέντρα τον Γιοάν Μολό και τον Φώτη Ιωαννίδη. Σύμφωνα με τη Sportday, η απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού για τον νεαρό φορ ήταν λογική, δεδομένου ότι είχε ήδη έναν επιθετικό στον πάγκο (Καρλίτος) και προτιμούσε να έχει μία επιπλέον επιλογή στους εξτρέμ (Σπύρο Τζαβίδα). Από την άλλη, το «κόψιμο» του Γάλλου δείχνει ότι αρχίζει πλέον να βγαίνει απ’ την πρώτη γραμμή των πλάνων του.

O Λάζλο Μπόλονι μετά το ματς θέλησε να κρατήσει τους παίκτες του στο… έδαφος. «Συγχαρητήρια σε όλους, ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μας, αλλά πρέπει να την διαχειριστούμε σωστά. Και για να γίνει αυτό καταλαβαίνετε ότι πρέπει να κερδίσουμε και τα Γιάννενα το Σάββατο. Όταν κάνεις μία μεγάλη νίκη, για να έχει αξία η επιτυχία σου, πρέπει να κερδίσεις και το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Και αυτό πρέπει να κάνουμε απ’ την πλευρά μας το Σάββατο», ήταν τα λόγια του 67χρονου τεχνικού, ο οποίος αποκάλυψε στη συνέχεια την πρόθεσή του να τους δώσει ένα δώρο για τις γιορτές.

«Αν κερδίσουμε τα Γιάννενα και πάμε καλά και με τον ΠΑΟΚ, τότε θα σας κάνω ένα δώρο τα Χριστούγεννα με κάποια επιπλέον ρεπό», τόνισε με τους παίκτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα για την απόφασή του.

Τι έγινε με Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και έγινε αλλαγή από τον Καρλίτος. Μετά το τέλος του αγώνα έγινε γνωστό πως ο Αργεντινός μέσος είχε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και αυτός ήταν ο λόγος που ο Λάζλο Μπόλονι τον αντικατέστησε. Το θετικό είναι πως δεν πρόκειται για κάποιο σοβαρό πρόβλημα αν και ο χρόνος αποθεραπείας του θα ξεκαθαρίσει σήμερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments