Αθλητισμός

Βασίλης Ζαγαρίτης Παναθηναϊκός: Επαφή για νέο συμβόλαιο με τον νεαρό

Βασίλης Ζαγαρίτης Παναθηναϊκός: Επαφή για νέο συμβόλαιο με τον νεαρό
Βασίλης Ζαγαρίτης Παναθηναϊκός: Οι άνθρωποι της ομάδας θα έρθουν σε επαφή με τον νεαρό για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Το καλοκαίρι αρκετοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας αποχώρησαν από την ομάδα. Οι “πράσινοι” επέλεξαν να μην τους αντικαταστήσουν με μεταγραφές, αλλά με παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Βασίλης Ζαγαρίτης. Ο νεαρός μπακ όχι μόνο πήρε τις ευκαιρίες του, αλλά έδειξε πως έχει σπουδαίο ταλέντο και μπορεί να αποτελέσει μια λύση για τα επόμενα χρόνια καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μόλις 19 ετών.

Ο Πιέρ Ντρεοσί βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Γαλλία για κάποια προσωπικά του θέματα, αλλά και για ορισμένες επαφές που θα τον βοηθήσουν στη δουλειά που έχει αναλάβει στον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος γενικός διευθυντής αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και έχει μπροστά του ένα «καυτό θέμα». Αυτό που αφορά το συμβόλαιο του Βασίλη Ζαγαρίτη, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο 19χρονος μπακ αποτελεί το νέο προϊόν της «πράσινης» ακαδημίας και οι διοικούντες δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να χαθεί χωρίς να αποσπάσει ένα σημαντικό οικονομικό αντίτιμο. Ο Ντρεοσί, λοιπόν, αναμένεται να έχει άμεσα επαφή με την πλευρά του νεαρού ποδοσφαιριστή, ώστε να του προταθεί νέο συμβόλαιο και να μπορέσει να κλείσει το συντομότερο δυνατόν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το μήνυμα του Μπόλονι στον Μολό – Γιατί «κόπηκε» ο Ιωαννίδης

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει την ηρεμία του μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο αθηναϊκό νέρμπι και τώρα μπορεί να «χτίσει» πάνω σε αυτή την κατάσταση. Κάποιοι παίκτες πάντως έχουν πάρει τα μηνύματά τους από τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε επιλέξει 22 παίκτες στην αρχική αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, «κόβοντας» τελικά λίγη ώρα πριν από τη σέντρα τον Γιοάν Μολό και τον Φώτη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με τη Sportday, η απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού για τον νεαρό φορ ήταν λογική, δεδομένου ότι είχε ήδη έναν επιθετικό στον πάγκο (Καρλίτος) και προτιμούσε να έχει μία επιπλέον επιλογή στους εξτρέμ (Σπύρο Τζαβίδα). Από την άλλη, το «κόψιμο» του Γάλλου δείχνει ότι αρχίζει πλέον να βγαίνει απ’ την πρώτη γραμμή των πλάνων του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments