Nέα της αγοράς

Ο γενικός διευθυντής των «πρασίνων», Φραγκίσκος Αλβέρτης, καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο «PICK N ROLL»

Ο γενικός διευθυντής των «πρασίνων», Φραγκίσκος Αλβέρτης, καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο «PICK N ROLL»
Επίσης θα προβληθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις του NBAer Θανάση Αντετοκούνμπο και του Ουέιντ Μπάλντουιν της Μπάγερν Μονάχου, αυτή την εβδομάδα

Για τη νέα εποχή των «πρασίνων», αλλά και την 30ετή συνεχή πορεία του στην ομάδα του Παναθηναϊκού, μιλά, μεταξύ άλλων, ο γενικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Φραγκίσκος Αλβέρτης, που θα βρίσκεται στο  στούντιο της εκπομπής «PICK N ROLL» σήμερα, Τρίτη 8/12 (20.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Μετά την πολυσυζητημένη αποκλειστική συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «PICK N ROLL» την προηγούμενη εβδομάδα, ο Βασίλης Σκουντής και ο Ρήγας Δάρδαλης συναντήσαν τον αδελφό του Θανάση Αντετοκούνμπο για μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στη δεύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, στα όνειρα του με την Εθνική Ελλάδας, αλλά και στα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε με την οικογένεια του. 

Στον απόηχο της συνέντευξης του Greek Freak, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα δουν πώς σχολίασαν όσα είπε στο «PICK N ROLL» ο Έλληνας παίκτης, οι παλιοί πρωταθλητές του ΝΒΑ, Ρίτσαρντ Τζέφερσον,  Κέντρικ Πέρκινς, αλλά και ο πιο βελτιωμένος παίκτης του 2000, Τζέιλεν Ρόουζ.

Τέλος, στο πρόγραμμα του «PICK N ROLL» ξεχωρίζει και η αποκαλυπτική συνέντευξη του Ουέιντ Μπάλντουιν της Μπάγερν Μονάχου. Ο 24χρονος πόιντ γκάρντ αποκαλύπτει στον Κώστα Κατέβα την ιδιαίτερη οικογενειακή του ιστορία, ενώ μιλά και για την περσινή του σεζόν στην ομάδα του Ολυμπιακού. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments