Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη προτεραιότητα ο σέντερ φορ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πρώτη προτεραιότητα ο σέντερ φορ
Ολυμπιακός μεταγραφές: Μπορεί η ομάδα του Πειραιά να ψάχνει και αριστερό μπακ, αλλά όλα δείχνουν ότι η εύρεση ενός παίκτη για το «κουτί» είναι μεγαλύτερη ανάγκη.

Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι αναφορές ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει πιο ενεργά την αγορά για την εύρεση ενός σέντερ φορ. Μάλιστα, φαίνεται ότι αυτή η ανάγκη μετά τις επιπλοκές που παρουσίασε ο Αχμέντ Χασάν λόγω κορωνοϊού, έχει ιεραρχηθεί ψηλότερα από την απόκτηση άλλου αριστερού μπακ. Το θέμα σχολιάζει και η εφημερίδα Sportime.

Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Απ’ ότι μαθαίνω, χωρίς να το προσωποποιήσω, είναι πλέον σχεδόν βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα ψαχτεί για φορ τον Ιανουάριο.

Όπως αναφέρει η στήλη Agent Greek στο Sportime της Τρίτης, κατά πολλούς μάλιστα (που ξέρουν τι τους γίνεται) η απόκτηση φουνταριστού μοιάζει να είναι τη δεδομένη στιγμή Νο1 προτεραιότητα, ακόμη ψηλότερα και από αυτήν του αριστερού μπακ. Εκεί στην τελική, παίκτες υπάρχουν…».

Τι γίνεται με τον Κώστα Μήτρογλου

Τον διεθνή επιθετικό ξανά στον Πειραιά στέλνει η O’ Jogo από την Πορτογαλία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί την επιστροφή του Έλληνα επιθετικού για να έχει περισσότερες λύσεις στην επίθεση, ειδικά μετά το ζήτημα που προέκυψε με τον Χασάν, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Αναλυτικότερα, η O’ Jogo έχει κυκλοφορήσει σχετικό ρεπορτάζ με τίτλο: «Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει επιστροφή ενός ήρωα» και σημειώνει ότι: «Ο Ολυμπιακός θέλει έναν επιθετικό κι ο Μήτρογλου είναι υπό εξέταση. Ο 32χρνος αναμένεται να φύγει τον Ιανουάριο από τη Γαλλία και η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία».

Στη συνέχεια, το ίδιο κείμενο στέκεται στην προοπτική της Κίνας και της Μέσης Ανατολής, όπου υπάρχουν ομάδες που μπορούν να καλύψουν στο οικονομικό κομμάτι τον Έλληνα άσο της Μαρσέιγ που δεν υπολογίζεται από τον Αντρέ Βίλας-Μπόας.

«Ο Πέδρο Μαρτινς θέλει την επιστροφή ενός ήρωα από τον Πειραιά: Ο Μήτρογλου έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα και έχει σημειώσει 79 γκολ σε 182 ματς», αναφέρει η O’ Jogo, που προσθέτει ότι οι Μασσαλοί θέλουν να απαλλαγούν από το «βαρύ» συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού. svg%3E

Στον Ολυμπιακό, βέβαια, σήμερα δεν ασχολούνται τόσο με το μεταγραφικό κομμάτι, όσο με το κρίσιμο ματς με την Πόρτο που θα κρίνει αν η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσει στην Ευρώπη. Το ματς μεταδίδεται ζωντανά στις 10 από το Cosmote Sport 2.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments