Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» τον Ιανουάριο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» τον Ιανουάριο
Ολυμπιακός μεταγραφές: Στον Πειραιά κοιτάζουν για τα «φτερά».

Ο αγώνας με την Πόρτο «φρέναρε» κάπως τις επαφές από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες «παγώνουν» τα πλάνα τους.

Αντίθετα, θα κινήσουν τη διαδικασία για δύο προσθήκες, ίσως και για ακόμα μια με ορίζοντα καλοκαιριού. Σύμφωνα με πληροφορίες από την καθημερινή αθλητική εφημερίδα SPORTDAY, στον Πειραιά κοιτάζουν για τα «φτερά» και κυρίως για αριστεροπόδαρους. Και για την άμυνα και για την επίθεση για τον Ιανουάριο.

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός επιδίωξε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου να εξασφαλίσει την τρίτη θέση στον όμιλό του και να κερδίσει την πρόκρισή του στο Europa League. Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αναφερθεί στον αγώνα με την Πόρτο εκφράζοντας τη βεβαιότητά του- πριν το ματς- ότι θα μπορέσουν οι παίκτες του να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην ερώτηση για το ότι ο Ολυμπιακός συνηθίζει να νικά όταν χρειάζεται το τρίποντο σε τελευταία αγωνιστική, όπως έχει συμβεί με Μίλαν και Ερυθρό Αστέρα με εσάς στον πάγκο και αν ο Πέδρο Μαρτίνς ένιωθε σίγουρος πως αυτό θα επαναληφθεί, είχε αναφέρει πως «τότε πίστευα πολύ, με Μίλαν, Ερυθρό Αστέρα και Άρσεναλ. Πρέπει να κάνουμε λιγότερα ατομικά λάθη από όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα στον όμιλο και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση».

Ερωτηθείς για εκείνο το παιχνίδι με την Πόρτο και αν έκρινε την πορεία στο γκρουπ, «σε εκείνο το ματς ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, αλλά δεν τελείωσαν όλα εκεί. Η Σίτι φυσιολογικά κατέκτησε την πρώτη θέση. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο να νικήσουμε τη Σίτι. Δεν περιμέναμε να χάσουμε από τη Μαρσέιγ. Η Πόρτο με την αξία της είναι δεύτερη, είχε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Τα παιχνίδια με Πόρτο και Μαρσέιγ όμως ήταν ισορροπημένα και υπήρχε ανταγωνισμός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments