Ελλάδα

Λέσβος: Σε διαθεσιμότητα τρεις συνοριοφύλακες και ένας αστυνομικός

Λέσβος: Σε διαθεσιμότητα τρεις συνοριοφύλακες και ένας αστυνομικός

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Λέσβος: Η διερεύνηση του περιστατικού ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Τρεις συνοριακοί φύλακες και ένας αστυνομικός τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ύστερα από βίντεο, το οποίο διακινείται στο διαδίκτυο και τους απεικονίζει να ασκούν βία σε βάρος ατόμων κατά την διάρκεια ελέγχου στη Λέσβο.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με εντολή του αρχηγού της ΕΛΑΣ, Μιχαήλ Καραμαλάκη, η διερεύνηση του περιστατικού ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ παράλληλα, διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.