Τεχνολογία

Ήρθε ο αναπτήρας που ανάβει ανάποδα και δεν καίει τα δάχτυλα ποτέ

Ήρθε ο αναπτήρας που ανάβει ανάποδα και δεν καίει τα δάχτυλα ποτέ
Ο αναπτήρας που σχεδιάστηκε να ανάβει ανάποδα ήρθε.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν τα καμμένα δάχτυλα από αναπτήρες. Λίγο πάνω από 3.000 δολάρια ζητούσε από τον κόσμο η Dissim για να ρίξει στην αγορά τον καινοτόμο αναπτήρα της. Και μέχρι στιγμής έχει μαζέψει πάνω από 175.000 δολάρια στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter.

Τι το καινούριο έχει; Ότι είναι σχεδιασμένος και για ανάποδο άναμμα, ώστε να μην καις τα χέρια σου όταν πας να ανάψεις ένα κερί, για παράδειγμα. Αλλά και η ίδια η φλόγα του είναι χαμηλής θερμοκρασίας. Είναι πράγματι ένας νέας γενιάς εργονομικός αναπτήρας, σχεδιασμένος να δουλεύει με ασφάλεια σε κάθε πιθανή και απίθανη θέση.

Η διαφορετική αρχιτεκτονική του είναι μάλιστα κατοχυρωμένη με πατέντα. Το ακόμη καλύτερο είναι πως ο μεταλλικός αναπτήρας έχει ισόβια εγγύηση. Όσο για την τιμή του, με προπαραγγελία από την πλατφόρμα κοστίζει 24 δολάρια (22 ευρώ).

“Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και ανθεκτική ποιότητα κατασκευής, προσφέρουμε εγγύηση διάρκειας ζωής στο προϊόν μας, καθώς θα μπορούμε να κάνουμε σχεδόν όλες τις επισκευές. Μία από τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις μας για τη δημιουργία του αναπτήρα μας ήταν να βοηθήσουμε στην εξάλειψη των άνω των 1,5 δισεκατομμυρίων αναπτήρων μίας χρήσης που κάθε χρόνο ρίχνονται σε χωματερές. Ο αναπτήρας μπορεί να ξαναγεμίσει και εμείς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το προϊόν μας χρησιμοποιείται ξανά και ξανά” αναφέρεται χαρακτηριστικά στο site του προϊόντος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments