Lifestyle

Σάλος με ροζ βίντεο που καίει γνωστό Έλληνα ηθοποιό

Σάλος με ροζ βίντεο που καίει γνωστό Έλληνα ηθοποιό
Ηθοποιός ροζ βίντεο: Αναστάτωση στην σόου μπιζ με το βίντεο που δείχνει Έλληνα μελαχρινό ηθοποιό να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις.

Σάλος στον χώρο της σόου μπιζ, καθώς γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο που αναρτήθηκε σε site σχετικού περιεχομένου. Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, ο Έλληνας μελαχρινός ηθοποιός έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα έχει παίξει σε σήριαλ που “έσκισε” σε τηλεθέαση.

To γκέι ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή Έλληνα μελαχρινό ηθοποιό με τατουάζ, σε site ειδικού περιεχομένου, προκάλεσε αναστάτωση και σχόλια κυρίως σε όσους τον γνωρίζουν και δεν περίμεναν μια τέτοια κίνηση. Η είδηση έγινε γνωστή σε χρόνο dt στους κύκλους της showbiz. Ο Έλληνας ηθοποιός είναι εμφανίσιμος, καλογυμνασμένος, γεμάτος κοιλιακούς.

Γνώριζε την βιντεοσκόπηση αλλά δεν είναι σίγουρο ότι ήξερε για την ανάρτηση

Μάλιστα, από ότι φαίνεται γνώριζε ότι η συνεύρεση με τον παρτενέρ του βιντεοσκοπείται αφού είναι αυτός που κρατά το τηλέφωνο και καταγράφει τις “καυτές” στιγμές. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν ήξερε ότι το βίντεο έχει ανέβει σε ιστοσελίδα και από ποιον έγινε. Ο φιλόδοξος ζεν πρεμιέ δεν έχει απασχολήσει ξανά τον χώρο της σόου μπιζ  με παρόμοιο τρόπο και εργάζεται με συνέπεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments