Video

Αργύρης Πανταζάρας: Με ποια γυναίκα δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ ζευγάρι

Αργύρης Πανταζάρας: Με ποια γυναίκα δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ ζευγάρι
Αργύρης Πανταζάρας: Το είπε ο ίδιος ο ηθοποιός.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε Γίνεται» ήταν ο Αργύρης Πανταζάρας ο οποίος μίλησε για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύεται τον Τάκη, αλλά και τον τύπο γυναίκας που δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, για την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 είπε τα εξής: «Εγώ δεν είμαι ο Τάκης, παίζω τον Τάκη στη σειρά. Πολλές φορές βλέπουμε τον εαυτό μας σε ένα επεισόδιο και γελάμε. Ακόμη και στην εξέλιξη του Τάκη πάντα βάζω ένα κωμικό στοιχείο, γιατί έτσι ισορροπεί και η δραματικότητα. Αυτό κάνει τη συνταγή πιο ανθρώπινη».

Όταν στην πορεία κλήθηκε να απαντήσει στις «5 καυτές ερωτήσεις» όπως είθισται για τους καλεσμένους του «Καλύτερα δε Γίνεται», ο Αργύρης Πανταζάρας τόνισε ότι ενώ δεν έχει υπάρξει ποτέ αγενής απέναντι σε δημοσιογράφο, έχει βαρεθεί να τον ρωτούν «πώς τον φλερτάρουν οι γυναίκες».

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος γεννήθηκε στον Βόλο, όπου και μεγάλωσε, και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, αποκάλυψε επίσης, πως αν έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στην Επίδαυρο και έναν σημαντικό ρόλο στο εξωτερικό, εκείνος θα επέλεγε την Επίδαυρο.

Τέλος, στην ερώτηση «ποιος τύπος γυναίκας δεν έχει καμιά τύχη μαζί του» απάντησε το εξής: «Σε αυτήν την εποχή που βιώνουμε τη scroll down, οι άνθρωποι που ασχολούνται τόσο πολύ με τον εαυτό τους που νομίζεις ότι θα μπεις στο δωμάτιο και θα πεις, συγγνώμη που σε διακόπτω με τον εαυτό σου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να είναι στη ζωή μου».

Δείτε όλα όσα είπε ο Αργύρης Πανταζάρας στο «Καλύτερα δε Γίνεται»:

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα, το 2016 ο Αργύρης Πανταζάρας κέρδισε το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν» για την καλύτερη ερμηνεία νέου άνδρα ηθοποιού για τον μονόλογο «ΑΩ» σε διασκευή και σκηνοθεσία δική του στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής. Το χρηματικό έπαθλο του βραβείου (3.000 ευρώ), το διέθεσε σε ανθρωπιστική βοήθεια, δηλώνοντας «μακάρι με αυτά τα χρήματα να ξαναέφτιαχνα μια πατρίδα για τους ανθρώπους που βρίσκονται στους δρόμους της χώρας μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments