Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [13/12/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [13/12/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [13/12/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [13/12/20].

Κριός

Έχετε συνηθίσει να ενθαρρύνετε τους άλλους να βλέπουν τη ζωή με νέα οπτική. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε την ίδια τακτική στον εαυτό σας, να δείτε πού βρίσκεστε σε σχέση με ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Αν αισθάνεστε μπερδεμένοι για ένα ζήτημα, μια αποκάλυψη που θα έρθει σήμερα θα σας φέρει την απάντηση που αναζητάτε.

Ταύρος

Υπάρχει μια ισχυρή πνευματική αύρα γύρω από την αγάπη και τον έρωτα σήμερα. Δεν θέλετε να ασχολείστε άλλο με μικροπράγματα, το κάνατε για εβδομάδες ή μήνες. Ξαφνικά απαιτείτε κάτι περισσότερο, ίσως μια τελετή για να επισημοποιήσετε τη δέσμευση με τον/την αγαπημένο/η σας.

Δίδυμοι

Υπάρχει μια αρμονική ατμόσφαιρα γύρω σας σήμερα, εμπλουτισμένη με μια αίσθηση ενθουσιασμού. Μπορεί να αποφασίσετε να διευρύνετε τις δραστηριότητες με το ταίρι σας, να σχεδιάσετε διακοπές σε ένα εξωτικό μέρος ή να ξεκινήσετε ένα χόμπι. Η ατμόσφαιρα ανάμεσα σας είναι χαλαρή και διασκεδαστική. Εκμεταλλευτείτε τη στο έπακρο.

Καρκίνος

Σήμερα ξεκινά μια έντονη φάση στην ερωτική σας ζωή! Αν πρόσφατα δημιουργήσατε μια σχέση, η οικειότητά σας θα ενισχυθεί. Ανακαλύπτετε τρόπους που μπορείτε να συνδυάσετε τα ενδιαφέροντά σας. Διατηρήστε ανοιχτή στάση για το μέλλον, μην σχεδιάζετε κάτι σοβαρό αυτή τη στιγμή.

Λέων

Ο/Η σύντροφος σας κρύβει έναν άσο στο μανίκι. Υπάρχει μια υπέροχη αίσθηση αρμονίας και ευδαιμονίας. Αν έχετε κάτι να συζητήσετε, σκεφτείτε το μέλλον. Και οι δύο νιώθετε αισιόδοξοι, οπότε θέστε υψηλούς στόχους. Αξιοποιήστε τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας.

Παρθένος

Ακολουθήστε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής. Αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί τον τελευταίο καιρό, έχετε πάρει κιλά ή σας αγνοεί το ερωτικό σας ενδιαφέρον; Αποφασίστε να κάνετε κάτι. Οραματιστείτε πώς θα θέλατε να είστε και μείνετε επικεντρωμένοι στον στόχο σας.

Ζυγός

Καθώς λατρεύετε το προσκήνιο, ίσως εκπλαγείτε αν σήμερα αυτό γίνει το πλέον επικίνδυνο μέρος! Ίσως φέρετε σε αμηχανία τον εαυτό σας και τον/τη σύντροφό σας, λέγοντας κάτι που δεν πρέπει. Θα είναι καλύτερα να μείνετε σιωπηλοί.

Σκορπιός

Σήμερα αισθάνεστε πιο ευερέθιστοι, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την ερωτική σας ζωή. Εάν γνωρίσατε πρόσφατα κάποιο άτομο, πρέπει να του εξηγήσετε ότι συνήθως δεν είστε έτσι. Εάν έχετε μόνιμη σχέση, καλύτερα να περάσετε λίγο χρόνο χωριστά για να χαλαρώσετε.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι γύρω σας δεν λειτουργούν με τακτ. Αν αισθάνεστε κάπως ευερέθιστοι, καλύτερα να μείνετε μερικές ώρες μόνοι σερφάροντας στο διαδίκτυο. Αντί να περάσετε τη μέρα τσαντισμένοι με τον/τη σύντροφό σας, απολαύστε λίγο χρόνο μόνοι σας.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να πείτε περισσότερα από όσα θα θέλατε. Εάν έχετε κουραστεί στη σχέση σας, ένα και μόνο σαρκαστικό σχόλιο από τον/τη σύντροφό σας αρκεί για να σας βγάλει από τα ρούχα σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Διαφορετικά, μπορεί κατά λάθος να πείτε κάτι αγενές και να πληγώσετε τον/την αγαπημένο/η σας.

Υδροχόος

Να προσέχετε τα λόγια σας σήμερα, καθώς υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα. Εσείς και/ή το ταίρι σας μπορεί να φανείτε απρόσεκτοι και να πληγώσετε ο ένας τον άλλον.  Ανεξάρτητα από το πόσο εκνευρισμένοι αισθάνεσθε, προσπαθήστε να μην το δείξετε. Δεν θα το μετανιώσετε.

Ιχθύες

Ο δεσμός σας με έναν στενό φίλο μπορεί να καταρρεύσει σήμερα. Δεν είναι κάτι που χρειάζεται να συμβεί, αλλά η ένταση ανάμεσά σας εντείνεται εδώ και καιρό. Εάν ξεσπάσετε τώρα, μπορεί να καταστρέψετε τα πάντα. Θα βοηθούσε να σκεφτείτε ψύχραιμα τι πρέπει να πείτε και να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του φίλου σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments