Αθλητισμός

Ρενάτο Σάντος Βόλος: Στην ομάδα της Μαγνησίας ο Πορτογάλος εξτρέμ

Ρενάτο Σάντος Βόλος: Στην ομάδα της Μαγνησίας ο Πορτογάλος εξτρέμ
Ρενάτο Σάντος Βόλος: Για ποιες δύο ελληνικές ομάδες είχε «παίξει» το όνομά του το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι το όνομά του είχε «παίξει» για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Τελικά, ήρθε στην Ελλάδα, αλλά για λογαριασμό άλλης ομάδας. Ο λόγος για τον Ρενάτο Σάντος που από σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου είναι παίκτης του Βόλου.

Να σημειώσουμε ότι τελευταία ομάδα του Σάντος ήταν η Μάλαγα από όπου έφυγε στις αρχές Οκτωβρίου με την ελευθέρας του λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ισπανικής ομάδας. Ο Ρενάτο Σάντος έχει αγωνιστεί ακόμα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρίο Άβε, Μορειρένσε, Ντεσπορτίβο Άβες, Τοντέλα και Μποαβίστα. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 253 ματς όλων των διοργανώσεων, έχει πετύχει 27 γκολ και έχει μοιράσει 21 ασίστ.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για τον Ρενάτο Σάντος

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Πορτογάλου μεσοεπιθετικού Ρενάτο Σάντος, ο οποίος αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ρενάτο Σάντος ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρίο Αβε και ακολούθησαν οι Μορεϊρένσε, Ντεσπορτίβο Αβες και Μποαβίστα, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Μάλαγα έχοντας 57 συμμετοχές και 2 γκολ».

Το βιογραφικό του Ρενάτο Σάντος

Πριν την έλευση του Σάντος, είχαν προηγηθεί τρεις αποχωρήσεις

Να θυμίσουμε ότι στις 12 Δεκεμβρίου, ο Βόλος είχε αποδεσμεύσει τον Στέργιο Δημόπουλο. Στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Μαγνησίας ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Στέργιο Δημόπουλο. Ο Δημόπουλος, διαπιστώνοντας ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή, ζήτησε από τη διοίκηση του Βόλου τη λύση τη συνεργασία τους, κάτι που έγινε αποδεκτό από την ΠΑΕ Βόλος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Στέργιο Δημόπουλο για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Την προηγούμενη μέρα (11/12) είχε κάνει το ίδιο με τον Αναστάσιο Καραγκιόζη. «H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Αναστάσιο Καραγκιόζη, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα του», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Μαγνησίας.

Στις 10 του Δεκεμβρίου είχε αφήσει ελεύθερο τον Έρικ Γέντρισεκ. «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Ερικ Γέντρισεκ, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του, στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας.

Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται στον Ερικ Γέντρισεκ καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», σημείωσε η βολιώτικη ΠΑΕ στο «αντίο» της στον παίκτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments