Lifestyle

18000 ευρώ τον μήνα και 90000 ευρώ bonus για να μπει η Τούνη στο survivor

18000 ευρώ τον μήνα και 90000 ευρώ bonus για να μπει η Τούνη στο survivor
Ιωάννα Τούνη: Για ποιο λόγο απέρριψε την δελεαστική πρόταση.

Το ποσό που της προτάθηκε για να συμμετέχει στο survivor αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», η ίδια μίλησε για τους λόγους που αρνήθηκε την δελεαστική πρόταση.

Όπως παραδέχτηκε, πράγματι δέχτηκε πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης, αποκαλύπτοντας μάλιστα το υπέρογκο ποσό που της πρότειναν για να πει το «ναι» σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί της άνθρωποι της παραγωγής.

Το ποσό που της προτάθηκε ήταν 4.500€ για κάθε εβδομάδα παραμονής της, δηλαδή 18.000€ τον μήνα και 90.000€ αν κατάφερνε να συμπληρώσει 5 μήνες στον Άγιο Δομήνικο.

Η ίδια, τόνισε πως αρνήθηκε την δελεαστική αυτή πρόταση καθώς πιστεύει πως αυτά που αφήνει πίσω της στην Ελλάδα από επιχειρηματικής άποψης είναι πιο σημαντικά από… 5 μήνες στο Survivor.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίvτεο που ακολουθεί:

 

Το όνομα έκπληξη που θα συμμετέχει στο Survivor

Το «Survivor» θα κάνει πρεμιέρα με το νέο έτος και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά έχουν κλείσει και οι πρώτοι παίκτες για την ομάδα των Διασήμων. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται είναι και ένα όνομα που αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο νέο ριάλιτι θα συμμετέχει ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης. Το χρυσό παιδί των ασκήσεων εδάφους στην Ατλάντα το 1996 θα κληθεί να δοκιμαστεί σε έναν νέο ρόλο. Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τον Ολυμπιονίκη είναι ούτως ή άλλως αυξημένο και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθεί σε αυτό το πλαίσιο επιβίωσης αλλά και ίντριγκας.

Τα ονόματα που ακούστηκαν, αυτοί που απέρριψαν την πρόταση και αυτοί που θα ταξιδέψουν στο νησί της επιβίωσης

Ακόμα στο ριάλιτι θα συμμετέχουν οι τραγουδιστές Θωμαΐς Απέργη και Πάνος Καλλίδης που όπως σημειώθηκε έδωσαν τα χέρια με την παραγωγή του ριάλιτι. Όπως σημείωσε η Φαίη Σκόρδα πρόταση για συμμετοχή στο ριάλιτι έχει δεχθεί και η fashion blogger Έλενα Γαλίφα αλλά και η Ασημίνα Ιγγλέζου. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εκτός από την Ιωάννα Τούνη απέρριψαν τις προτάσεις που τους έγιναν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments